USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Знайшли мертвим начальника фінуправління однієї з РДА Волині

8 Лютого 2011 18:16
У Камені-Каширському місцеві жителі 7 лютого біля одного з приватних будинків знайшли мертвим посадовця Ратнівської райдержадміністрації.

Ним виявився начальник фінансового управління Ратнівської РДА Богдан Кулинич. Кілька днів перед цим його оголосили в розшук як зниклого безвісті.

Про зникнення Богдана Кулинича ще 4 лютого заявила його дружина.

Як розповіли у черговій частині Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області, під час огляду тіла судмедексперти не знайшли жодних слідів насильницької смерті.

Однак остаточну причину смерті вони поки що не називають. Попередній висновок – переохолодження.

За неофіційною інформацією, чоловік повертався додому після робочого відрядження. Одна із мешканок бачила, як він йшов обабіч дороги.

Жінка відразу зрозуміла, що це немісцевий, адже тією дорогою рідко ходять люди.

Чому посадовець йшов один та куди прямував, правоохоронці наразі з’ясовують.

8 лютого відбувся похорон Богдана Кулинича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наталя Показати IP 8 Лютого 2011 18:50
Чоловік гостював у К.-К. І в сорочці та капцях вийшов на ганок подихати та зник. Що із ним сталося так ніхто і не дізнається! Земля пухом!
Уважний Показати IP 10 Лютого 2011 13:46
ВН! А де попередній коментар?! Знайшли дійсно прикиданим бляхою і дошками! Без краватки і черевика з ЧИСТИМИ ногами, ЩО В ТАКУ ПОГОДУ НЕ МОЖЛИВО! НІ ЦЕНЗУРІ! САМ ТУДИ НЕ ПОПАВ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus