USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Києві знайшли мертвим 9-річного хлопчика, якого розшукували з суботи

24 Червня 2019 08:15
У Дарницькому районі Києва знайшли мертвим 9-річного хлопчика, якого 22 червня оголосили у розшук.

В суботу, 22 червня, близько восьмої години вечора Захар вийшов з дому гуляти біля будинку і не повернувся, повідомляє Еспресо.

Його оголосили у розшук. Але вже в неділю Захара знайшли мертвим.

За попередньою інформацією, йому спочатку нанесли ножові поранення, а потім втопили у водоймищі.

На місці інциденту працюють слідчі.

Нагадаємо, Україною прокотилась хвиля резонансних справ з викрадення та розбещення дітей. Найбільшого розголосу набула смерть дівчинки на Одещині. 11-річна Даша Лук’яненко зникла вдень 13 червня по дорозі на заняття танцями в смт Іванівка. З того дня дитину розшукували сотні людей – співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, в спецоперації були задіяні водолази, а також авіація. Дівчинку знайшли мертвою у вигрібній ямі сусіда. Підозрюваного 22-річного сусіда дівчинки заарештували. На запитання судді, чи він справді вбив Дарину, Тарасов відповів «так», а на запитання, чому він так вчинив, відповів – «не знаю».

Нещодавно також 41-річному волинянину оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України. Йдеться про вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи. 5-річна дівчинка на велосипеді заїхала в двір сусіда, чоловік зв'язав ноги дитини трусиками та намагався її зґвалтувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Надія Показати IP 24 Червня 2019 09:42
Савченко- мій закон живе і працює!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus