USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Голова Волиньради припускає продовження судової тяганини за «Кручу»

18 Серпня 2009 09:13
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк позитивно ставиться до рішення Господарського суду Волинської області стосовно приміщення колишньої обкомівської дачі «Круча» по вулиці Дубнівській, 26а у місті Луцьку. Про це посадовець розповів у коментарі «Волинським Новинам».
 
«Коли між окремими суб’єктами господарської діяльності виникає якийсь спір (а спір виник між Волинською обласною радою і Луцькою міською радою), – ми, як в кожній цивілізованій державі передали справу в суд. Суд прийняв рішення. Я вважаю, що суд прийняв правильне, вмотивоване рішення, посилаючись на той пакет документів, де ми в хронологічному порядку доказали, що це об’єкт обласної територіальної громади», – зазначив Анатолій Грицюк.
 
Проте подальша доля «Кручі» – невідома. «Я вважаю, що Луцька міська рада ще буде звертатись у суди вищої інстанції з метою, щоб доказати свою правоту», – припустив голова Волиньради. Після судових розглядів буде обговорюватися питання подальшого використання колишньої обкомівської дачі. Анатолій Грицюк розповів, що наразі є до 20-ти клопотань від керівників підрозділів органів влади, комунальних підприємств, які просять приміщень для виконання своїх обов’язків.
 
«Головна мета, яку ми досягли – щоб цей об’єкт не був проданий за, вибачте, сміхотворну ціну. Тому що 7 мільйонів 700 – так як стояло це питання при проведенні аукціону – то, повірте, не сьогоднішня ціна цьому об’єкту. Він мінімум коштує по оцінкам будівельникам понад 20 мільйонів», – сказав керівник облради.
 
Довідково:
 
22 жовтня 2008 року Луцька міськрада включила оздоровчий комплекс загальною площею 846 квадратних метрів та прохідної площею 6,4 квадратних метра до переліку об’єктів, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні.
 
За радянських часів оздоровчий комплекс на вулиці Дубнівській у Луцьку належав Компартії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus