USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Міський голова Луцька нарікає на діяльність правоохоронців

21 Березня 2009 15:48
Луцький міський голова Богдан Шиба виказав своє незадоволення численними перевірками міськради під час розширеної наради з головами районних, міських, селищних та сільських рад щодо вжиття заходів з мінімізації наслідків світової фінансової кризи на господарський комплекс області. Про це 21 березня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Градоначальник розповів, що на капітальні видатки в обласному центрі минулого року виділили кількадесят мільйонів гривень, більшість із яких – це кошти міського бюджету. Богдан Шиба зазначив, що наприкінці минулого року облрада звернулась до прокуратури щодо майна, яке збиралася продати з аукціону міська рада. І хоча прокуратура визнала все-таки правоту влади Луцька, проте торги були зірвані і бюджет недоотримав значні суми коштів.
 
Крім того, міський голова Луцька нарікає і на дії правоохоронців. У підрозділах міськради, які займаються підготовкою документів до продажу майна та землі, проходять численні перевірки. За словами пана Шиби, коли місто виділяє кошти правоохоронним органам, то часто після цього слід очікувати перевірок із претензіями, що не можна фінансувати такі структури з двох бюджетів. Луцький градоначальник нарікає, що силові структури часто діють за принципом «Ти на свободі, але це не твоя заслуга, а наша недоробка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 21 Березня 2009 21:39
Фото супер! А Шиба думає шо купив мєнтів за копійкі? Наші правоохоронці за капейкі не продаються!
shure Показати IP 22 Березня 2009 06:49
На злодії шапка горить
Жукова Показати IP 22 Березня 2009 10:45
стосовно Вас, пане Шиба, то це чита правда. ВТе, що Ви досі на свободі - це недоробка прокуратури Волинської області , СБУ і УМВС України у Волинській області.
Вінстон до Жукової Показати IP 23 Березня 2009 11:51
А де докази, де? Просто так ляпати і я можу, факти давай!
Розумний до Жукової Показати IP 23 Березня 2009 13:38
А те що ви на свободі - це недопрацювання лікарів-психіатрів! "... це чита правда"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus