USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Результатом співпраці політики і бізнесу в Ковелі стала соціальна аптека. ФОТО

1 Жовтня 2008 16:31

Від сьогодні, 1 жовтня, ліки для ковельчан пільгової категорії стали дешевшими орієнтовно на десять відсотків. Цього вдалось досягти співпрацею депутатського корпусу БЮТ у Ковельській районній і міській радах та керівництва ТзОВ «Волиньфарм». Як результат – засновано першу в місті соціальну аптеку, – повідомляє репортер «Волинських Новин».

Соціальна аптека, яка діятиме на базі аптеки «Гедеон Ріхтер» ТзОВ «Волиньфарм», розміщена у Ковелі за адресою вулиця Незалежності, 140. Зі слів директора фірми «Волиньфарм» Станіслава Шайка, для пенсіонерів, учасників війни та дітей при купівлі ліків і вітамінів діятимуть суттєві знижки. Хоча, як потім у коментарі зазначив пан Шайко, усі люди, незалежно від соціальної категорії, заслуговують низьких цін на ліки.
Ковельський міський голова Сергій Кошарук процитував слова Юлії Тимошенко: «Бізнесмени, які працюють у цьому бізнесі, мають солідні прибутки». А від себе додав: «Мені приємно, що сьогодні вони готові ділитися цими прибутками».
Як зауважив голова Ковельської міськорганізації Олег Кіндер, «соціальна аптека – це результат вдалої співпраці політики і бізнесу». Також він висловив надію, що на цьому така співпраця не зупиниться і «матиме послідуючі кроки».
Однак і тут є принаймні одне недопрацювання – відсутність пандуса, що не дозволятиме неповносправним купувати тут ліки. Але Олег Кіндер запевнив: пандус таки добудують, як тільки це дозволять погодні умови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ковельчанка Показати IP 1 Жовтня 2008 17:06
Олежику! Ти такий фотогенічний і красивий. Дай Боже, щоб ти пережив дєда і колгоспника! Тримаю за тебе свої манюні кулачки. Твоя шанувальниця.
Ковельчанин Показати IP 1 Жовтня 2008 21:52
Яке відношення має БЮТ до господарської діяльності приватних аптек. Хіба що кришує надприбутковий аптечний бізнес. Чогось ковельські бютівці які є власниками ряду потужних торгових та виробничих підприємств на своїх фірмах соціальних знижок не робили. А Кіндер систематично любіював розміщення з добудовою в самому центрі міста на бульварі Українки Шайкової аптеки. Мешканці будинків не дали. Хіба Шайко не міг зменшити ціни без БЮТу і не лише в цій аптеці, і не лише в Ковелі? Чиста реклама «Гедеон Ріхтер» ТзОВ «Волиньфарм» руками державних службовців.
Пенсионер Показати IP 2 Жовтня 2008 19:20
Последняя фотография примерно-показательная: на фоне полуразрушенной стены дома увитый гирляндами праздничный вход в "светлое дешевое будущее". Какое отношение имеет политическая партия к конкретной аптеке? А вот ее депутаты в совете ответственны за эти "сталинградские" стены. Чем бы дитя не тешилось - лишь бы не работать...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus