USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шиба назвав місце, яке найбільше зачіпає його око. ФОТО

13 Серпня 2009 13:40
У луцькому парку культури та відпочинку 900-річчя пахне свіжоскошеною травою. Тут сьогодні, 13 серпня, у рамках санітарно-екологічного дня, працювали приблизно 350 лучан: косили траву, бур’яни, вивозили сміття. Не оминув цей захід і міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
«Парк потребує конкретної роботи», – сказав начальник управління екології Луцької міської ради Борис Сорока. За його словами, сьогодні парк прибирали представники 4- ти організацій, а це приблизно 350 людей. Серед поставлених завдань – покосити траву, кущі, позгрібати це все і вивезти.
 
«Минулого разу, коли проводився санітарно-екологічний день, було вивезено більш ніж 50 машин сміття, трави та бур’янів», – розповів пан Сорока.
 
Не оминув можливості спробувати себе у ролі косаря і міський очільник Богдан Шиба. Він, разом зі своїм шофером, не цурався роботи. Опісля праці в парку градоначальник поїхав на вулицю Гнідавську. Там він уже працював сапою – чистив від бур’янів міст.
 
«Вчора їздив і дивився, де найбільше око зачіпається і побачив, що тут якраз на мостах зібралося багато бур’янів, повиростали зелені насадження. Ну, і вулиця Гнідавська завжди так поза увагою, хоча цьогоріч у плані капремонт, покладання покриття. Але зараз її треба в перше чергу привести у порядок», – висловився пан Шиба.
 
 
За словами міського голови, восени також будуть щотижня проводитися санітарні дні. «Бо це така робота, яка не має залежати від того, виконується чи ні бюджет – це наша спільна відповідальність за чистоту та порядок вулиць», – сказав він.
 
Довідково:
 
У санітарно-екологічному дні беруть участь представники установ та організацій, які розташовані в межах прилеглих до прибирання територій: департаменти ЖКГ та містобудування, КП «Луцькмістобуд», Волинський технікум національного університету харчових технологій, Історико-культурний заповідник, Волинська духовна семінарія, суб’єкти  господарювання,  які роташовані  в  Старому  місті  на території комунального округу «Луцьк-Центр» (ЖКП №1-3); КП «Зелене господарство міста Луцька»; КП   «Луцький   спеціалізований   комбінат   комунального   та   побутового обслуговування»; КП «Луцькводоканал»; КП «Луцькспецкомунтранс»; міська поліклініка №2; міська клінічна лікарня; ТзОВ «Протезист»;  ЗАТ «Теріхем Луцьк»;  ВАТ «Луцькпластмас»; ВАТ «Волинь Авто»;  ВАТ «Волиньавтомотосервіс» та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 13 Серпня 2009 14:14
Все що робить у парку - це дуже добре, але міська влада не бачить, які санітарно-екологічні умови біля "Там-Таму" (за огорожею торгово-розважального комплексу, який "будується"). Там цвіте зілля і будяки, на дитячому майданчику валяються бутилки з під пива, горілки та різне сміття (залишають відвідувачі там-таму). Хай би око міського голови заглянуло і туди.
Анонім Показати IP 13 Серпня 2009 15:19
Стартовала предвыборная компания. Городскому главе можно было и год назад ходить траву косить. Хватило бы до сегодняшнего дня.
лучанка Показати IP 13 Серпня 2009 15:35
"Шиба назвав місце, яке найбільше зачіпає його око." читай - "Де муляє Шибі?". Так от там же , де і поганому танцюристу.
Анонім Показати IP 13 Серпня 2009 17:22
То якщо в міського голови косити получається краще ніж керувати містом то мо нехай йде та й косить, а ті хто мають косити (я так розумію Савчук і ЖЕКі) нехай керують.
Аlex Показати IP 14 Серпня 2009 08:05
Дуже добра справа. Але потрібно ще й на дорогу дивитися. Цього року про ремонт доріг забули. Чи, можливо, в Рівному безкоштовно виправляють свій минулорічний брак? А на луцькі дороги нехватає часу. А зима вже не за горами.
Анонім Показати IP 14 Серпня 2009 09:44
Шибу в двірники
вого КРОК Показати IP 15 Серпня 2009 12:26
Я ПЛАКАВ :):):) P.S А якщо ще фару при.... то й в ночі косити можна )))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus