USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

124 аптеки на Волині пропонують «Доступні ліки»

15 Січня 2018 12:18
Державна програма «Доступні ліки» охоплює 124 волинські аптеки.

Про це розповіли під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації 15 січня.

Як повідомив керівник управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк, попри те, що програма забезпечення населення ліками за доступними цінами стартувала майже рік тому, не всі ознайомленні з переліком медикаментів, які можна придбати за значно нижчою вартістю.

«Люди повинні знати, що, наприклад, більшість серцево-судинних захворювань можна лікувати практично безкоштовно», – акцентував він.

Також Ігор Ващенюк зазначив, що передбачено до програми «Доступні ліки» долучити медикаменти, необхідні для лікування депресії. Як наголосив керівник управління охорони здоров’я Волинської ОДА, на жаль, не всі усвідомлюють важливість медикаментозного лікування депресивних розладів, хоча, за світовими прогнозами, від депресії наступними роками особливо страждатимуть мешканці слаборозвинених країн та тих, які розвиваються.

Повний перелік волинських аптечних закладів, які долучилися до програми «Доступні ліки», доступний за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Людмила Показати IP 15 Січня 2018 12:52
Вчора намагалася отримати ліки по даній програмі в аптеці на Львівській. Сказали, що з нового року немає фінансування, договори не підписані, тому ліків не видають. Все для людей... Довелось купувати по повній вартості, оскільки курс є неперервним і чекати не маю можливості...
ігор луцький Показати IP 15 Січня 2018 15:20
Переконався на собі не один раз, що таке безкоштовна медицина і що таке дешеві українські ліки.Хороша схема:перекладати гроші з держбюджету в чиюсь кишеню.Ліки від тиску низької якості(українські) і малоефективні.Наші лікарі називають їх ,,глина".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus