USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Наскільки здоровими почувають себе волиняни

7 Травня 2014 09:27
Згідно з результатами соціологічного опитування населення області, проведеного органами державної статистики, більше половини волинян оцінили стан свого здоров’я як добрий, майже кожен третій – як задовільнийі кожен дев’ятий – як поганий, повідомили у прес-службі Головного управління статистики в області.

П’ять з кожних семи мешканців області повідомили, що за останні 12 місяців перенесли захворювання.Хронічні хвороби чи проблеми зі здоров’ям мають більше чверті волинян. Найбільше жителі Волині хворіють на гіпертонію (37%) та серцеві захворювання (22%).

Переважно волиняни звертаються в поліклінічні заклади з причини хвороби або проблеми зі здоров’ям, дещо рідше - з метою проходження профілактичного огляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus