USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ігор Палиця перевірив рівень готовності басейну на Вересневому. ФОТО

3 Вересня 2013 11:26
Під час робочого візиту народний депутат України Ігор Палиця відвідав басейн у мікрорайоні Вересневе, що у Луцьку. Нині там активно проводиться ремонт за кошти благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» у рамках реалізації програми «Луцьку - спорт високих досягнень». Вартість робіт оцінено у майже мільйон гривень. Проте після перевірки об’єкту Ігор Петрович вирішив збільшити бюджет витрат на відновлення спортивної-оздоровчої споруди ще на півмільйона гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому басейні відвалюється плитка та тріщать стіни. ФОТО

Отже, басейн у Вересневому тепер отримає не лише якісний ремонт інтер’єру, укріплення фундаменту, встановлення нової сантехніки, облаштування вентиляції, гідроізоляції та опалення. За кошти «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» також розпочинається капітальний ремонт даху, облаштування фасаду. Ігор Петрович розпорядився провести гідроліз води, тобто встановити засоби повної очистки. Навколо спортивної споруди додатково прокладуть бруківку.

Збільшення бюджету ремонтних робіт до півтора мільйона гривень дозволить запустити басейн у повністю оновленому, сучасному вигляді не лише всередині, а й зовні, аби жителі мікрорайону Вересневе та усі охочі лучани змогли якісно оздоровлюватися, загартовуватися. Спортивна споруда також стане окрасою мікрорайону, завдяки новому зовнішньому вигляду.

Басейн у Вересневому є одним із трьох найбільших басейнів Луцька. Через незадовільний його стан, було припинене використання споруди ще на початку літа.

Директор спортивної школи Руслана Оксентюк розповіла Волинським Новинам, що капітального ремонту не проводилося упродовж майже 30 років. Об’єкт тріщав по швам і його подальша експлуатація була неможлива, оскільки загрожувала життю відвідувачів.

«Велика вдячність «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» та його засновнику, народному депутату України, без їхньої допомоги функціонування спортивної споруди надалі було неможливим. З міського бюджету таких великих коштів на відновлення басейну ми б не отримали», - розповіла директор спортшколи.

Ігор Палиця поставив перед будівельниками завдання закінчити усі ремонтні роботи до кінця вересня. Аби вже восени школярі та всі охочі змогли відвідувати оновлений басейн, зміцнюючи власне здоров’я. Недаремно популяризація здорового способу життя є однією з пріоритетних цілей благодійного «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Просто так Показати IP 3 Вересня 2013 11:36
Так як допомагає Палиця Луцьку, за всі роки незалежності ніхто не допомагав...
Гаврило Показати IP 3 Вересня 2013 11:40
Який же він цей депутат молодець
Володимир Показати IP 3 Вересня 2013 11:45
Щоб не говорили про Палицю, але коли б від Луцька пройшов інший депутат, то навіть сотої частини зробленого Палицею не зробив би. Живу недалеко від басейну. Буду ходити нарешті плавати. Бо в старому був вже жах повний.
Vox populis Показати IP 3 Вересня 2013 12:33
І для чого таке писати: " Через незадовільний його стан, було припинене використання споруди ще не початку літа". Кожного року басейн зупиняють на профілактику на початку літа, так роблять і інших басейнах, зокрема в центральному. А частковий ремонт в ньому робили влітку 2012 року.
попередньму розумнику Показати IP 3 Вересня 2013 13:09
а чого ти зупинився.давай,загинай пальцы.перечисли що ж такого зробили при попередньому ремонті .то певно т Палиця руйнуе чи всетаки відновлюе залишки після ремонту.Якщо простыше.то худобина ти не вдячна.хоч ы знаеш про ыснування центрального басейна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus