USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Клімчук не став відкривати приймальне відділення в обласній лікарні

20 Травня 2013 14:40
Урочисто відкрили приймальне відділення після капітального ремонту і реконструкції Волинської обласної клінічної лікарні. Подія відбулася сьогодні в понеділок 20-ого травня.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук приїхав на урочисте відкриття приймального відділення обласної клінічної лікарні, однак функцію перерізання стрічки переклав на головного лікаря закладу Івана Сидора та начальника управління охорони здоров’я Ігоря Ващенюка.

«А давайте, порушимо традицію. Я постою тут з лікарями, а Сидор з Ігорем нехай перерізають стрічку», - сказав Борис Клімчук.

Після перерізання стрічки гості ознайомилися з оновленим приймальним відділенням.

За словами Івана Сидора, на реконструкцію відділення не затратили жодної копійки з державного та обласного бюджетів. Усе - за залучені гроші. «Ми всі роботи зробили своїми силами. Якби то робила фірма, то тисяч - 700-800. Нам вийшло у 2 рази дешевше, ми ж самі собі накручувати не будемо. Хто хоче, хай приходить вчитись, організуємо школу», - зазначив головний лікар обласної лікарні.

В лікарню через приймальне відділення поступає приблизно 150 хворих і стільки ж виписується. Тут надається невідкладна медична допомога найскладнішим хворим у критичних ситуаціях.

До складу відділення входить маніпуляцій центр надання невідкладної допомоги для хворих із гострим коронарним синдромом, електрокардіографом, дефібрилятором, апарат для визначення гострого інфаркту міокарда, а також мала операційна.























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
лучани Показати IP 20 Травня 2013 15:03
Чергова показуха за народні гроші. В цьому приймальному відділені навіть за бінтом треба бігати в аптеку.
АмЄлія Показати IP 20 Травня 2013 15:12
Губернатор попередньо отримав команду всі медичні установи скорочувати- тому не хоче світитись лишній раз.
для АмЄлії до АмЄлія Показати IP 20 Травня 2013 15:18
АмЄлія! Від кого команда? Якщо маєте факти то поділіться, а то все якось загадками.:)
лучаниНУ Показати IP 20 Травня 2013 15:13
Чергова показуха за народні гроші. ___________________________________ "За словами Івана Сидора, на реконструкцію відділення не затратили жодної копійки з державного та обласного бюджетів." Читати спочатку навчиться, а потім жовч лити!!!
лучани до лучаниНУ Показати IP 20 Травня 2013 15:51
Медперсонал замість того,щоб обслуговувати пацієнтів ремонтами займався ? Чи медперсонал ,як рабів ,БЕЗКОШТОВНО заставляли працювати у поза робочий час ? Чи Клімчук нагнув чергову фірму,яка спонсорнула ? ЛЮДИ ДОБРІ! ЦЕ ж 100% корупція та кримінал. P.S. Може Сидор зі своєї кишені виклав,а потім збирається відбити з пацієнтів.
Александр до лучани Показати IP 20 Травня 2013 18:35
Ну! Лучан бесплатно даже с флагами на площадь не выгонишь, а тут "как рабов" медперсонал использовали в ремонте. Да неужели же "благодарные лучане" бесплатно что-либо у себя на работе сделают?
пацієнт Показати IP 20 Травня 2013 15:50
В Сидора лише на картинках все красиво. Паскуда він. Хапуга і злодій. Бог його за це покарав і ще покарає.
орест Показати IP 20 Травня 2013 16:30
мда... те що тут прикурили зацікавлені 100%. Дідусь Сидор, ще той жук, Бог йому суддя, але шановні, давайте будемо обєктивними. Лікарня реально хай частково але з ремонтом, територія облаштована. Фізіотерапевтичне відділення уже не справляє враження моргу з живими мерцями. Поліклініка - з категорії жесть, черги, сморід, баби з клумаками які приїхали в больницю за тим щоб їм приписали порошки після здача крові й сечі. Бабулька ж немає 500 грн. на МРТ Сподіваюся, що після урочистого відкриття двері не закриють для пацієнтів, і всі знову будуть ходити через поліклініку.
леся до орест Показати IP 20 Травня 2013 20:12
Таке наше життя, на жаль. Нещасні люди звертаються по медичну допомогу, із сіл, але що поробиш? Зубожіння, затурканість народу, і просвітку не видно.
Богдан Показати IP 20 Травня 2013 19:34
"Ізмєльчали-с" очільники.Вже всовуються навіть на післяремонтний запуск кабінетів,запуск якогось апарату,далі мабуть дійде до відкриття туалету десь всередині школи.Аби лиш покататись,підняти чарку,засвітитись.
Юля до Богдан Показати IP 20 Травня 2013 21:38
Чудо! Ты хоть знаешь, что это за аппарат и сколько он пользы людям принесет? Не знаешь? Ну так спроси у врачей из соседних областей!
Дятлам Показати IP 21 Травня 2013 07:31
Аби пошушукатись за спиною... Типовий совковий менталітет. Вийди, стань з плакатом, скажи: Я-проти, а не др..и по клавіатурі, що все не те і все не так!
да Показати IP 21 Травня 2013 08:15
Нічого не роблять - погано! Щось зробили - погано! Висновок - дятли!!!
ДЕМЕТРА Показати IP 21 Травня 2013 12:17
та звичайно що кошти із пацієнтів здерли і будуть здирати. Адже у нас така "безкоштовна медицина", а в обласній лікарні, якщо не проплатиш якесь обстеження то і результатів не віддадуть. Зато гарно розказують як вони працюють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus