USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині розширили і реконструюють приймальне відділення лікарні

3 Червня 2021 12:56
У Ковелі ремонтують приймальне відділення центральної районної лікарні Ковельського МТМО, яке до реконструкції розміщувалося на 157 кв. м. площі, що не дозволяло в повній мірі забезпечити всі умови для надання невідкладної допомоги пацієнтам. Проектною документацією площу оновленого відділення для зручності й медиків і пацієнтів розширили до 1311 м.кв, інформує Ковельська РДА.

У реконструйованому відділенні продумано все до найменших деталей – наявність медичних блоків та закритого бокса для автомобілів швидкої медичної допомоги, входу для амбулаторних пацієнтів, приймально-сортувальної зони, оглядових, реанімаційної зали, палат для тимчасового перебування пацієнтів, п’яти санвузлів, приміщення обробки пацієнтів а також реконструкція зовнішніх ліній електропостачання, водопостачання та водовідведення, влаштування спецвентиляції та ін.

Перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації Сергій Книш та генеральний директор Ковельського МТМО Валентин Вітер оглянули будівництво нового двохповерхового корпусу для розміщення операційного блоку відділення екстреної медичної допомоги, в тому числі ангіографічної операційної, приміщень під розміщення комп’ютерного томографа, діагностичних кабінетів УЗД та ФГС.

Приймальне відділення буде обладнане сучасним медичним обладнанням. Для лікарні придбані комп’ютерний томограф встановлено систему рентгенівську діагностичну Calypso F MTOes, комп’ютерний томограф Scenaria View, систему ангіографічну Neosoft, а також ангіографічна системи NeuAngio 30C.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus