USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Приймальне відділення медоб’єднання на Волині реконструюють за 35 млн

19 Квітня 2023 07:17
Реконструкцію приймального відділення медичного об’єднання у Володимирі планують здійснити цього року. Роботи охоплять головний корпус закладу охорони здоров’я, що на вулиці Павлова, 20.

Про це йдеться на сайті держзакупівель, де оголошено торги для пошуку підрядника. Пропозиції від учасників приймають до 22 квітня.

Очікувана вартість реконструкції приймального відділення Володимирського територіального медичного об’єднання становить 35,779 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть розбирання цегляних стін, покриттів, добудову приміщення, утеплення фасаду, ремонт ґанку, облаштування пандуса, заміну вікон і дверей, заміну трубопроводів опалення, водопостачання та каналізації, внутрішні оздоблювальні роботи, реконструкцію системи вентиляції, встановлення кондиціонерів, облаштування системи сигналізації та оповіщення про пожежу, пусконалагоджувальні роботи, благоустрій території, а також закупівлю необхідного обладнання.

Усі роботи мають закінчити до 31 жовтня 2023 року.

Нагадаємо, реставрація приймального відділення ТМО у Володимирі передбачає створення на його базі відділення екстреної медичної допомоги. Нове приймальне відділення матиме діагностичний, операційний та інтервенційний блоки з сучасним ангіографом для лікування інфарктів та інсультів.

Анонсовано, що відділення буде рекоструйоване добудованим заїздом для карет невідкладної медичної допомоги, а також розширене до площі понад дві тисячі метрів квадратних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 27 Квітня 2023 13:08
Надкластерна лікарня малаб надавати допомогу при інфаркті,інсульті ?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus