USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Клімчук пише листа Ахметову. ФОТО

14 Червня 2013 16:28
Напередодні Дня медичного працівника, голова Волинської ОДА Борис Клімчук привітав із професійним святом медиків і повідомив, що напише вдячний лист на фонд Рината Ахметова щодо виділення грошей на медицину.

Про це стало відомо під час урочистостей з нагоди Дня медичного працівника в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка 14-ого червня.




За словами голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, зараз медицина перебуває на важкому етапі реформ. Але, на думку губернатора, це правильний шлях. «Без вас я - повний нуль у медичній реформі, а з вами я -бойова одиниця», - звернувся до медиків керівник виконавчої гілки влади.

Також Борис Клімчук зазначив, що збирається написати вдячного листа Ринату Ахметову: «Вдячну телеграму збираюся відправити напередодні дня медика олігарху Ринату Ахметову. Він виділив гроші. Має фонд і дуже серйозно помагає. Яке ще єднання України треба?»





Кращих працівників медичної галузі нагородили відзнаками обласної і міської влад.

Загалом в області у медицині працює 25 тисяч людей. Із них - 15 тисяч медиків, з яких 3,5 – це лікарі, - повідомив начальник управління охорони здоров’я ОДА Ігор Ващенюк.




Нагадаємо, сьогодні Клімчук вручив медикам ключі від п’яти автомобілів швидкої допомоги «Opel Vivaro».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ххх Показати IP 14 Червня 2013 16:41
ще нехай тому подякує, шістка.
вернули Показати IP 14 Червня 2013 16:44
навіть не тисячну частину пр-ихватизованноготут..толірантні полішуки лоби порозбивають в поклонах
Пацієнт Показати IP 14 Червня 2013 16:54
А за що дякувати? Спочатку все безкоштовно приватизували, люди пашуть, різниця в офшорах і, нарешті, - допомога з фонду...
свояк Показати IP 14 Червня 2013 17:38
Пограбувавши безкарно на мілярди таку могутню державу як УКРАЇНА , всеукраїнська мафій тицяє нам , вважаючи нас своєю рабсилою ,трохи копійок аби ми не виздихали.... А місцева влада склавши липкі руки- лапки на пузіку - пісіку кланається криміналу в пояс, і дякує,... дякує,заплющивши очі, і пускаючи сльозу розчулення і втіхи і безпамятно знову дякує за те, що ще трохи підтримує всеукраїнська мафія обласну і районну владу, бо розуміє мафія , що голодні і хворі раби не зможуть працювати Тому і втішають голодних і жебраючих, вимираючих українців копійчаними подачками ,юоячись, аби голодна бидломаса, тобто народ , не перекинула ту злиденну і ницу нашу українську владу разом з олхократією !!!
Рєпа Показати IP 14 Червня 2013 21:51
"Хохлуїни пишуть листа татарському султану".
Дядя Саша Показати IP 14 Червня 2013 22:57
Боря не читає ваших коментаів!!!!!! Чи не так? Хай подякує що все бабло вивезли в офшори!!!!!! Всі вони му*аки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ай Показати IP 14 Червня 2013 23:48
маладца служить і цим гордиться..
Тіна Показати IP 17 Червня 2013 13:47
Такі радісні обличчя можна побачити тільки у медиків -високопосадовців))))Пересічним медикам не дали навіть заробітної плати до свята, затримку ніхто не коментує. Згідна з коментатторами - країна ХОЛУЇВ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus