USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лікарю з Волині, яка рятувала бійців, терміново потрібні гроші на операцію

17 Квітня 2015 15:16
Лікаря з Волині, волонтерку медичної служби ДУК Тетяна Белінскі з Ківерець, яка під час евакуації поранених з Донецького аеропорту отримала сильне отруєння газом, доправили до Луцька. У результаті отруєння перестали працювати нирки і печінка, а також тромбоз судин. Нирки вдалося запустити, а от печінку терміново потрібно трансплантувати. Про це інформує в мережі Олена Цикіна.

Операція можлива лише за кордоном, вартість 130 тисяч євро, залежно від того, яка країна погодиться прооперувати.

Окрім того, також потрібні кошти на тривалу реабілітацію! На жаль, часу залишилося менше місяця.

Наразі зібрали 80 000 гривень.

"Нагадаю, під час евакуації поранених з Донецького аеропорту вона отримала сильне отруєння організму газом. В результаті цього перестали працювати нирки і печінка, а також тромбоз судин. Нирки вдалося запустити, а от печінку терміново потрібно трансплантувати. Тетяну вже перевезли до Луцька. Таня тримається, у чому я ніскільки не сумнівалась, вона оптимістка по життю! Ні про що не шкодує, і більше того, каже, не вагаючись, поступила б так само, бо якщо не ми - то хто?!!! Але без нашої допомоги їй не обійтись. Операція можлива лише за кордоном... Друзі, я прошу усіх небайдужих, допомогти медику, яка пройшла весь майдан, яка рятувала учасників майдану, а потім бійців на сході. Кожні гривня - це крок до врятованого життя волонтеру, медику, мамі та просто чудовій людині", - йдеться у повідомленні.

І ще, зі слів Олени, син Тетяни наразі шукає роботу. Працював водієм. Але, каже, що не суттєво наразі ким працювати. Можливо хтось шукає працівника чи знає, де хлопчину можна працевлаштувати? "Давайте допоможемо цій родині разом!", - пише жінка.

Реквізити для фінансової допомоги Тетяни Білінські:

Приватбанк - 4731217110387485 Боско Ганна Лаврентіївна

АТ "Ощадбанк", МФО 303398 КОД ЄДРПОУ 09303328

№ транзитного рахунку за операціями з платіжними картками - 29243900101003,

№ карткового рахунку - 26254510092505, Боско Ганна Лаврентіївна (мама Тані).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus