USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькі лікарні отримали нове обладнання

12 Вересня 2017 14:14
Комунальному закладу «Луцька міська клінічна лікарня» придбали рентгенівську трубку для агіографічної установки за майже 2,5 мільйона гривень. Окрім того, у комунальний заклад «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №1» закупили медичне обладненя для амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.

Про це сьогодні, 12 вересня, під час оперативної наради у Луцького міського голови повідомив начальник управління охорони здоров’я Микола Якимчук.

За його словами, 2 мільйони 492 тисячі гривень пішло на придбання рентгенівської трубки для агіографічної установки у КЗ «Луцька міська клінічна лікарня». Також 116 тисяч гривень виділили «Луцькому центру первинної медико-санітарної допомоги №1» для придбання автоклава, дистилятора, УВЧ та фотоелектроколориметра.

Окрім того, 60 тисяч гривень виділили для придбання мікроскопів у «Луцьку міську дитячу поліклініку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus