USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дитяча лікарня у Луцьку матиме нове офтальмологічне обладнання

24 Лютого 2015 19:00
Понад 50 одиниць медобладнання закупили для дитячих обласних лікарень України. Поліпшення стану офтальмологічних відділень стало можливим завдяки зібраним під час 9 акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» коштам. Акція відбувалася в 2014 році під гаслом «Я хочу бачити життя». Так, на оновлення технічної бази очікує і відділення однієї із лікарень Луцька. Про це інформує регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця" у Волинській області Богдан Іщук.

У рамках акції вдалося зібрати 2 746 228,35 гривень. За допомогою нового устаткування лікарі зможуть надавати діагностичну та лікувальну допомогу дітям з вадами зору. Обладнання послужить також і українським бійцям, що отримали травми зору.

Кожна область отримує медичне обладнання саме на ту суму, яку зібрали під час акції. Так трійкою лідерів стали Вінницька, Волинська і Закарпатська області.

«Результати акції свідчать про те, що у нашій країні є чуйні і відкриті до допомоги серця. Ми в змозі допомогти власним дітям, адже здорові та щасливі діти – це наше з вами світле майбутнє!», - говорить Голова правління ВБФ «Серце до серця» Євгенія Баранська.

Наступну, 10-ту, акцію Фонду планують спрямувати на забезпечення необхідним обладнанням реанімаційні відділення дитячих лікарень.



Нещодавно відбувалася прес-конференція, під час якої Волинська область отримала сертифікат на офтальмологічне устаткування:

- Авторефкератометр Accuref-K 9003D, Shin-Nippon – 1 шт.

- Мікропризменні елементи Френеля (набір призменних компенсаторів КК-42) – 1 шт.

Нове медичне обладнання найблищим часом планують встановити для безкоштовного використання в офтальмологічне відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus