USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майбутнім захисникам, які зростають без батьків, подарували ліки

12 Січня 2015 13:42
Маленьким вихованцям Волинського обласного спеціалізованогобудинку дитини благодійники подарували пустушки та медикаменти. «Міцні й здорові захисники країні будуть потрібні й через вісімнадцять років», - жартома кажуть вони.

Так, ліки для малюків, які позбавлені батьківської ніжності, вручив лучанин Володимир Рудик, який вже не один рік займається благодійністю.
Зі слів головного лікаря спецзакладу Володимира Алєйнікова, у вихованців дитячого будинку є все необхідне: й нормальні умови проживання, й повноцінне харчування, однак були певні проблеми з медикаментами.

«Не та мама, яка народила, а та, яка виховала. Ми намагаємось забезпечити діток, позбавлених радості виховуватись у родині, усім потрібним. Ми не бідуємо, адже щоденно на харчування дітей з бюджету виділяють не менше 40 гривень, але завжди є те, чого бракує. Цього разу не вистачило ліків. Але тепер на перший квартал року й пустушки, й вітаміни, й інші потрібні препарати маленькі мають», - каже головний медик закладу.
Загалом, аби не придбати зайвого, головна медсестра дитбудинку особисто вибирала медикаменти в аптеці, вартість яких згодом і оплатили благодійники.

«Дізналися від директора, які саме препарати і речі необхідні дітям, й вирішили допомогти. Бо, як відомо, цього року з бюджету майже не виділили коштів для лікування дітей. Благодійна допомога у більшості направлена на АТО. Однак не варто забувати, що діти ростуть й міцні солдати будуть потрібні через 18 років», - усміхнувся Володимир Рудик.

Володимир Рудик та головний лікар Волинського спеціалізованого будинку дитини Володимимр Алєйніков
Подаровані ліки
Протипростудні медикаменти
Малята отримують свою порцію вітамінів
Маленькі рученята вихованців дитбудинку тягнуться за солодкими вітамінами
Пустушки, подаровані сиротам
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 12 Січня 2015 14:50
піарщики *******
Антоніна Показати IP 12 Січня 2015 18:18
Мені довелося побувати в тому будинку дитини і побачити цих діток, позбавлених батьківського спілкування. Правильно роблять, що їм допомогають, оскільки за ними наше з Вами майбутнє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus