USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Медика з Волині визнали «Людиною року»

28 Січня 2016 07:00
Волинянин став переможцем загальнонаціональної премії «Людина року-2016» у номінації «За впровадження інноваційних технологій в медицині». Про це повідомляє Таблоїд Волині.

Провідного пластичного хірурга України, що має волинське коріння, Ростислав Валіхновський оголосили переможцем загальнонаціональної премії «Людина року-2016». Медичний центр ValikhnovskiMD та його керівник отримали нагороду у номінації «За впровадження інноваційних технологій в медицині».

Про це лікар написав на своїй сторінці у Facebook та пообіцяв плідно працювати далі, аби українці мали медичні послуги найвищого світового рівня.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Ростислав Валіхновський брав участь у телевізійному проекті на «1+1» «Поверніть мені красу», де виступив у ролі експерта.

А нещодавно він приїжджав і до Луцька, де у Центрі хірургії ока професора Загурського здійснював благодійні консультації. Провідний пластичний хірург України оглянув у Луцьку 30 пацієнтів та кожному з них запропонував індивідуальний план лікування.

До слова, батько Ростислава, Любомир Валіхновський – відомий на Волині хірург. Він не лише заслужений лікар України, а й громадський діяч та політик. Ростиславу Валіхновському вдалось продовжити справу батька і тепер він є одним із найкращих пластичних хірургів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Січня 2016 07:58
Люди року на війні а не в теплих кабінетах.
Анонім Показати IP 28 Січня 2016 10:56
Яка він людина року він,що туту живе це олігарх і багач таких людей року нам непотрібно.Хабарники і здирники ці лікарі,а пластичнів-це все олігархи.
Катя Показати IP 21 Жовтня 2016 12:39
Шкода тільки що операції дорогі.А на Схід?А скільки вже буде людей вмирати на тому Сході?Може треба іти воювати не на Схід щоб закінчилось АТО а в інше місце?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus