USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліціонери Волині здали кров заради дітей, які хочуть жити

29 Травня 2015 17:15
Міліціонери Волині поділилися кров'ю з важкохворою малечою. Таку благодійну акцію зі збору донорської крові ініціював сектор кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Зі слів начальника підрозділу Інни Остапович, міліціонери усвідомлюють важливість створення банку крові для своєчасного надання необхідної медичної допомоги тяжкохворим діткам:

- Благодійну акцію зі збору донорської крові ми приурочили Дню захисту дітей, щоби допомогти малюкам подолати тяжкий недуг. Тому до Волинської обласної станції переливання крові здавати кров прибули «дитячі міліціонери» та дільничні інспектори міліції луцького райвідділу міліції. Поділившись власною кров’ю, ми врятуємо не одне дитяче життя.

Заступник головного лікаря Волинської обласної станції переливання крові Леонід Матвійчук розповів, якою є ситуація із банком крові в області та яким чином донорська кров потрапляє тому, хто її потребує:

- Донорська кров ділиться на компоненти крові. Один із них - плазма кровікарантинізується протягом шести місяців і лишень після цього передається лікувальним закладам нашої області. Гематологічні відділення ми забезпечуємо в основному тромбоконцентратом – одним із компонентів крові. А волинські правоохоронці – одні із тих, хто постійно поповнює банк крові, тож ми завжди раді їхній допомозі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
да Показати IP 30 Травня 2015 00:45
на фото добрі бики, морди квадратні понаїдали за людські гроші, так що можуть і кров здавати.
гусь Показати IP 30 Травня 2015 08:08
а ти іди попрацюй там тоді будеш бичачі фрази писати. здали кров ну то й добре, а тобі своєї шкода.
да до гусь Показати IP 30 Травня 2015 16:34
ти шо. работнікі найшлися, а чим же таким ви там займаєтеся, це де ж так можна перетрудитися, щоб такі мордяки повиростали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus