USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Ківерцівщині лікарі провели виїзні прийоми

31 Жовтня 2017 12:43
У Суській та Сильненській сільських радах Ківерцівського району лікарі районної лікарні провели виїзні прийоми.

Такі прийоми відбулися вже у чотирьох сільрадах на Ківерцівщині за ініціативи та підтримки народного депутата від УКРОПу Ірини Констанкевич у рамках програми «Здоров’я – кожному мешканцю села». Перші два прийоми були проведені у селах Хорлупи та Жорнище, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Цього разу прийом здійснювали педіатр, терапевт, окуліст, гінеколог та кардіолог. Перевірити свій стан здоров’я прийшло чимало людей. Десятки мам у Суську привели діток на огляд до педіатра.

Найбільш затребуваним став лікар-окуліст. Після огляду усі, хто потребував, отримали безкоштовні окуляри з відповідною оптикою.

Також за направленням терапевта мешканцям Суської та Сильненської сільрад робили кардіограми.

Ірина Констанкевич наголошує, що такі прийоми будуть проводитись й надалі.

«Великий відсоток смертності в Україні саме через те, що люди не проходять діагностику. Поки наша влада думає, як витратити 4 мільярди гривень на телемедицину відповідно до президентського законопроекту «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості», амбулаторії, ФАПи надалі перебувають у жахливому стані, без необхідного обладнання. Ми вирішили проявити ініціативу та запропонували лікарям Ківерцівської районної лікарні проводити такі виїзні прийоми. Вони погодились, за що я їм дуже вдячна. Селяни, особливо старшого віку або ті, хто мають маленьких дітей, не можуть поїхати у район на діагностику. Тому привезти лікаря до них – поки найкращий вихід із ситуації», – зауважила нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
упс Показати IP 31 Жовтня 2017 13:14
Чому лікарі без халатів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus