USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волинь привезли медичне обладнання кардіохворим вартістю понад 1 млн

13 Серпня 2018 22:56
На Волинь надійшли дві рентген-ангіографічні системи, які покращать надання допомоги кардіохворим.

Про це повідомили у спільноті «Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу-Волинська ОДА» на своїй сторінці у Фейсбуці.

Це одна зі складових впровадження у краї Субпроекту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим на хвороби системи кровообігу у Волинській області» на виконання умов договору за тендером «Закупівля медичного обладнання та розхідних матеріалів для медичних закладів вторинного та третинного рівнів (1 фаза)».

ТзОВ «ІНМЕД УКРАЇНА» спільно з об’єднанням підприємств «TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS EUROPE B.V.» привезли у Луцьку міську клінічну і Ковельську центральну районну лікарні обладнання вартістю майже мільйон євро. Дві ангіографічні системи виробництва Toshiba (Canon) вже за кілька тижнів запрацюють у цих медзакладах. Складатимуть обладнання представники фірми-надавача послуг. Після налагодження апаратури пройде навчання з експлуатації для персоналу в кожній лікарні, з видачею підтверджуючого документу.

Коштують два ангіографи майже понад мільйон євро. Ця апаратура дозволяє проводити рентгенологічне дослідження судин і дозволяє виявити вади у розвитку чи пошкодження.

Щодо покращення надання допомоги кардіохворим, то ангіограф допоможе лікувати інфаркти та інсульти головного мозку, встановлювати стенти пацієнтам. Тож у медзакладі, знаючи про отримання техніки, готували і приміщення, і фахівців, які пройшли необхідні навчання з підвищення кваліфікації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus