USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Світовий банк фінансуватиме медичні заклади Ковельщини

12 Березня 2015 08:00
Світовий банк надасть медичним установам Ковельщини кошти в рамках проекту «Поліпшення медичних послуг для населення», – йдеться на сайті «KOWEL.com.ua».

Зокрема гроші виділять на реконструкцію та капітальний ремонт лікарських амбулаторій, їх оснащення відповідним медичним обладнанням та санітарним транспортом, а також навчання та підвищення кваліфікації медперсоналу.

У 2015 році проведуть реконструкцію двох об’єктів галузі охорони здоров’я району – під Зеленську амбулаторію загальної практики сімейної медицини та частини адмінприміщення під Старокошарівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Капітальний ремонт амбулаторії в селі Поповичі, яка також є в проекті, планують провести в 2017 році. В цьому році виготовлять лише проектно-кошторисну документацію.

Реконструкція фельдшерсько-акушерського пункту в селі Мельниця під Мельницьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини запланована на 2018 рік. За станом на зараз Волинська філія ДП УДНДОПМ «Діпромісто» імені Ю.Білоконя розробляє проектно-кошторисну документацію.

До слова, кошти від Світового банку на ремонт приміщень амбулаторій загальної практики сімейної медицини отримав і «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №1».

А на початку лютого волинські посадовці підписали угоду зі Світовим банком, згідно з якою той дасть 30 мільйонів доларів США на реформування медичної галузі Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus