USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині батьки не хочуть вакцинувати дітей від поліомієліту

2 Грудня 2015 11:28
У Нововолинську батьки дітей, яких мають вакцинувати від поліомієліту, вимагають призупинити цей процес до надання повної інформації про вакцину.

Про це інформує «Вголос».

Відповідне звернення представників батьківської громади м. Нововолинська адресували головному лікареві Нововолинської ЦМЛ.

Батьки зазначають, що з 1 грудня 2015 року у Нововолинську починається другий тур вакцинації від поліомієліту. У ЗМІ неодноразово повідомляли, що при транспортуванні та зберіганні вакцини від поліомієліту було порушено дотримання вимог «холодового ланцюга». Саме такою вакциною і будуть, на їхню думку, провадити 2-ий тур вакцинації в Нововолинську з 1 грудня.

Головного лікаря просять надати інформацію у повному обсязі про вакцину ОПВ та ПІВ від поліомієліту, яку використовуватимуть у 2-му турі вакцинації у Нововолинську.

Батьків цікавить:

1. Чи це є дійсно вакцина французького виробництва, надана представництвом Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) як гуманітарна допомога у вигляді крапель та ін'єкцій, що надійшла в Україну 30 квітня 2015 року? Якщо так, то просимо надати документальне підтвердження вашої відповіді, завірене печатками лікарні або відповідних органів, до повноважень яких це належить.

2. У яких регіонах України є спалах поліомієліту, у зв'язку з чим проводять позапланову імунізацію? Адже, згідно з наказом МОЗ від 30.08.2014 р. «Про вдосконалення проведення профілактичних щеплень в Україні», щеплення проводять на ендемічних та ензоотичних територіях за епідемічними показаннями.

До надання батьківській громадськості достовірної інформації лікарів просять призупинити план проведення 2-го туру щеплень від поліомієліту.

Нагадаємо, в Україні стартував другий етап вакцинації від поліомієліту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Вибір є Показати IP 2 Грудня 2015 12:03
Батьки не хочуть - той не треба. Вакцинація справа добровільна! Підписуєш письмову відмову від введення препарату, і чекай в умовах визнаної ВООЗ надзвичайним станом епідемії проявів поліомієліту, розглядаючи власну дитину.
не розумні до Вибір є Показати IP 2 Грудня 2015 14:47
Офіційно ВОЗ не визнано жодного випадку поліоміліту.Не планову вакцинацію проводять,щоб позбутися вакцини,в якої строк зберігання зменшився від порушення температурного режиму перевезення та зберігання.Почитайте хоч трохи щось,перед тим як даєте дитині
11 до Вибір є Показати IP 2 Грудня 2015 14:50
Весь світ ще з 1999р.відмовився від вакцини ОПВ полІомієліт,так як ризик захворіти на цю хворобу від вакцини надто великий
Мама Показати IP 2 Грудня 2015 12:27
Це вже геноцид народу. Нащо так багато українців хай трішки вимре. Яка вакцинація? Де цей полемеоліт.Хто його видумав.А їм потрібно ж гроші відмити на нас піддослідних кроліках.Бо так їм хочеться.Ми раби і повинні вести на смерть своїх діток.Це ж треба таке придумувати вводити цю гадость наперед діткам і хай бореться організм з цією недугою.Та ніколи дітки не захворіють нею,то вони заражають на вірну смерть.А завтра ще щось придумають.Де спалахи цієї хвороби? Хай покажуть і докажуть.А вакцинують привселюдно своїх діток всі чиновники,олігархи і медики.Вперед
Лучанка Показати IP 2 Грудня 2015 14:40
Не потрібно сіяти паніку, кожна мама сама вирішує чи прививати дитину чи ні. По особистому досвіду скажу, чим більше вишуковуєш інформації, рекомендацій врачів, досвіду батьків, тим більше проблем отримаєш в кінцевому результаті. Вважаєте за потрібне - прививайте, а ні - то просто пишіть відмову ( ніхто без вас і вашого погодження дитині нічого не зробить!!!) а те, що батьки вимагають додаткову інформацію то добре, але 95% з цих батьків - активістів своїм дітям прививки не зроблять, бо придумують ще якійсь привід((((
Мама Показати IP 2 Грудня 2015 16:24
Навіщо дитині вводити ще раз цю вакцину?! Якщо дитина привита планово і вже отримала свою вакцину... Не розумію! Де цей видуманий спалах? В якому районі чи області ? Лікарі не вводьте в оману!
ЛІКАР Показати IP 2 Грудня 2015 16:26
СПАСАЙТЕ СВОЇХ ДІТЕЙ! ЦЯ ВАКЦИНАЦІЯ - ЦЕ ЗЛОЧИН !!!
109 Показати IP 2 Грудня 2015 16:28
Будуть застявляти прививати непрямими методами,бо зверху дали приказ-освоїти кошти
лучаночка Показати IP 3 Грудня 2015 16:19
в Украіні вже зафіксовані смерті діток після цих вакцин
Також мама Показати IP 21 Січня 2016 16:31
По-перше: ОПВ цілком безпечна якщо перший раз була введена ІПВ. По-друге: ніде і вправду немає точної інформації чия вакцина і деталі про неї. І по-третє: потрібно просто краще слідкувати за гігієною малюка (для необізнаних- поліо пененоситься через брудні руки а не в повітрі літає)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus