USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині сільські ескулапи отримали нові квартири

10 Лютого 2014 07:00
Нещодавно двом маневицьким медпрацівникам вручили ключі від нового житла, - повідомляє «Волинь-Нова»

Щасливими новоселами стали завідувачки амбулаторій загальної практики сімейної медицини Олена Симонович із Четвертні та Галина Колбун із Троянівки. Загалом на житло для медиків витрачено 95 тисяч гривень із обласного і районного бюджетів.

На Маневиччині вперше в області також започаткували соціальний проект «Крок назустріч материнству і дитинству» ― на придбання лікарських засобів та виробів медичного призначення для пологового відділення лікарні кошти виділяють з районного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
zzz Показати IP 10 Лютого 2014 13:08
Це мабуть Зінчук Петро Романович з свого гаманця гроші брав.... От нахаба,прикривається добрими справами...У відставку його, старого хрища, нехай на пенсію шурує, бабла нахапався вже достатньо, будівництво власневжехочезатіяти..Гнати йог від влади металеаим ломом треба=))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus