USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нагородили кращих ветеринарів Волині. ФОТО

9 Серпня 2013 18:27
Про результати роботи працівників ветеринарної служби говорили під час урочистостей, присвячених Дню працівників ветеринарної медицини України, що відбулися у Горохові 9 серпня.

Як пояснив начальник управління ветеринарної медицини в області Богдан Лозинський, Горохів для урочистостей обрали тому, що район один із найкращих в області згідно з підсумками роботи ветеринарної служби.
Цього дня нову відомчу відзнаку «Знак пошани» отримав начальник управління ветеринарної медицини в Горохівському районі Микола Крисюк. Він став шістнадцятим серед українців, які отримали цю нагороду.

Ветеринарів Волині вітали представники місцевої та обласної влади, зокрема народний депутат України Катерина Ващук, голова обласної ради Володимир Войтович, заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк.





За сумлінну працю та високий професіоналізм волинські працівники ветеринарної медицини отримали відзнаки, почесні грамоти та цінні подарунки від представників обласної та районної влади. Для них лунали музичні привітання від аматорських колективів Горохівського району.
Катерина Ващук зазначила, що саме від працівників ветеринарної медицини залежить здоров’я українців, адже вони не допускають того, щоб неякісні продукти тваринництва потрапляли на стіл споживачів.





«Волинський регіон вже багато десятиліть є благополучним з точки зору ветеринарної медицини. Ті реформи, які відбуваються сьогодні, найменш болісні, тому що є якісний підбір кадрів. Дякую усім, хто долучається до цієї благородної справи», - зазначив Володимир Войтович.
Віталій Карпюк повідомив, що у ветеринарної служби нині більшає обов’язків. Адже вона виконує ту частину функцій, за які раніше відповідала санітарно-епідеміологічна служба. Однак із головним своїм завданням - не допустити масових захворювань, ветеринари справляються.
Богдан Лозинський підбив підсумки роботи ветеринарів Волині впродовж останнього року: «Немає інфекцій, немає біди – і це вже результат року. Найголовніше, що ситуація не така, як сьогодні в Росії та Білорусі, від яких Європа хоче відгородитися черговою Китайською стіною. Дякую всім працівникам за стабільну та контрольовану ситуацію, за те, що майже немає випадків захворювання тварин на туберкульоз та лейкоз. Сьогодні наші лікарі на виробництвах здійснюють контроль та нагляд за безпечністю продукції».









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus