USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Приміщення обласних лікарень відремонтують коштом інвесторів

6 Вересня 2017 13:29
Капітальний ремонт заплановано провести в корпусах Волинського онкодиспансеру, а у Волинській клінічній лікарні, своєю чергою, передбачають розбудувати хірургічний корпус.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 6 вересня.

Як пояснила керівник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук, на адреси Волинської обласної ради, Волинської обласної клінічної лікарні та Волинського обласного онкологічного диспансеру надійшли пропозиції від ТзОВ «Волиньфарм», яке готове виступити інвестором і добудувати аптеки до медичних закладів. Крім того, ТзОВ за власний рахунок готове покращити матеріально-технічну базу лікарень.

Головний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор розповів, що медичний заклад планує добудову хірургічного корпусу, адже в день лікарі проводять приблизно 65 високоспеціалізованих операцій і місця не вистачає. Орієнтовно на роботи потрібно близько 1 мільйона гривень. Окрім того, медичний заклад у семи приміщеннях лікарні вже здійснює капітальний ремонт.

Також капітального ремонту вимагає радіологічний корпус Волинського обласного онкологічного диспансеру. Як відзначила головний лікар медичного закладу Людмила Бубенова, приміщення вкрите грибком.

Також необхідно провести утеплення фасаду, оскільки стара плитка на зовнішніх стінах почала відпадати. Загалом, згідно з проектом, складеним ще у 2015 році, на ремонтні роботи передбачено 10 мільйонів гривень.

Читайте ще: ВОЛИНСЬКИЙ ОНКОДИСПАНСЕР ПОТРЕБУЄ УЗД-АПАРАТУ ЗА 2 МІЛЬЙОНИ

На засіданні комісії стало відомо, що на проведення ремонтів у медичних закладах буде оголошено конкурс для інвесторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus