USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Що отримали луцькі медики минулого року

5 Лютого 2014 15:39
Галузь охорони здоров’я міста у 2013 році продовжила роботу щодо зміцнення матеріально-технічної бази, оснащення медичною апаратурою, запровадження нових форм роботи і передового досвіду, втілення нових методик діагностики та лікування. При цьому найефективніше спрацювала формула поєднання коштів держави, міської ради, спонсорів і громадян.

Про це повідомив під час засідання виконкому Луцької міської ради заступник Луцького міського голови Тарас Яковлєв.

Таким чином, він нагадав присутнім у залі про придбаний минулого року ангіограф, який розмістили у добудованому приміщенні КЗ «Луцька міська клінічна лікарня» та 4 автомобілі для надання невідкладної медичної допомоги.

Загалом, впроваджені енергозберігаючі технології (заміна вікон, закупка енергозберігаючих ламп) обійшлися «міській кишені» у 489,9 тисячі гривень.

У рамках реалізації проектів цільових екологічних інвестицій провели утеплення фасаду, заміну вікон, утеплення покрівлі КЗ «Луцька міська поліклініка №1» на суму 3,2 мільйона гривень.

Завершені роботи з реконструкції зовнішньої каналізації та з водопониження на території КЗ «Луцька міська клінічна лікарня» та «Луцька міська поліклініка №2».

Здійснили промивку систем теплопостачання майже в усіх медичних закладах, на що було використано 262 тисяч гривень.

У рамках українсько-швейцарської співпраці за рахунок відповідної програми було придбали для КЗ «Луцький клінічний пологовий будинок» сучасний УЗД-апарат та інше обладнання на суму 300 тисяч гривень., а також провели навчання персоналу.

Разом з тим за кошти благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - «Новий Луцьк» придбали аналізатор газів крові для КЗ «Луцький клінічний пологовий будинок». Також благодійники виділили 300 тисяч гривень на придбання медикаментів для недоношених дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus