USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Сотні лучан вийшли на вулицю підтримати ВІЛ-інфікованих

1 Грудня 2014 18:00
Біля тисячі студентів вийшли на мітинг у Луцьку, аби продемонструвати свою толерантність до ВІЛ-інфікованих і висловити їм свою підтримку. Розпочалося усе зі свічкової ходи.

Захід відбувся сьогодні, 1-го грудня, з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який відзначається у цей день із 1988 року.

Учасники мітингу пройшли свічковою ходою з вулиці Лесі Українки на Театральний майдан. У мікрофон присутнім розповіли про небезпеки, яку несе ВІЛ-інфекція, як себе від неї вберегти, та наголосили, що хворих людей не варто боятися й робити їх «вигнанцями» суспільства.

«Тут зібралося біля тисячі студентів. Ми навмисне організували саме цю категорію людей, аби ще раз наголосити їм про проблеми, які несе за собою СНІД. Окрім того, у багатьох із нас на одязі - червоні стрічки, які символізують солідарність із ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД», - розповіла спеціаліст Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Гаврилюк.
Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини опублікувало сповідь віл-інфікованої волинянки «Я ХОЧУ І БУДУ ЖИТИ». Йшлося про те, що Волинянка Віра захворіла на ВІЛ у 18-ть. Здавалося б, життя лише починається і увесь світ повинен упасти до ніг. Але, усе змінив страшний діагноз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 1 Грудня 2014 19:10
коментар було видалено
Аспірант Показати IP 1 Грудня 2014 19:41
А студентам, аби на парах не сидіти
анонімка до Аспірант Показати IP 1 Грудня 2014 23:33
Хто хотів той і йшов! І хто не байдужий до цього дійства....нікого не змушували
Інженер Показати IP 1 Грудня 2014 21:36
Взагалі то, їх добровільно примусово туди завели мерзнути!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus