USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ТМО у Володимирі-Волинському отримало дві гемодіалізні машини

22 Січня 2018 16:20
Дві гемодіалізні машини та осмотичний комплект (для очистки води) отримало 22-го січня у Володимир-Волинське ТМО, інформує Буг.

Апаратуру для ТМО подарували благодійники з Німеччини, зокрема за сприяння Генріха Беннера та співпраці із місцевим благодійним фондом “Матері Божої неустанної помочі” та міською радою.

Техніка виготовлена у 2004 році, до 11 січня 2018 року перебувала на експлуатації в німецькій лікарні. У зв’язку з тим, що і лікарню закупили більш сучасні машину, було вирішено, що попередні відправлять для лікарні у Володимирі-Волинському.

Очільник українського фонду Микола Гінайло, розповів, що в планах, на кінець травня поточного року, є ще привезти деяку дороговартісну апаратуру для ТМО, однак поки не уточняє, що саме очікувати.

В коментарі журналістам, Гінайло зазначив, що монтаж систем проведе німецький інженер. Також буде короткий інструктаж для місцевих лікарів.

Нагадаємо, що у Володимирі-Волинському 14 людей постійно потребують такої апаратури. Раніше були змушені їздити до Нововолинська, а найближчим часом зможуть вже у Володимирі-Волинському отримувати необхідні послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus