USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Центр екстреної меддопомоги має з’явитися на Волині за півмісяця

17 Січня 2013 10:19
На створеня Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у кожної області України і в АР Крим є лише 2 тижні.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр України з гуманітарних питань Костянтин Грищенко під час всеукраїнської відеоселекторної наради з питань реалізації положень Закону України «Про екстрену медичну допомогу» 16 січня.

Костянтин Грищенко доручив головам облдержадміністрацій у кожній області, там де цього не зробили, утворити і зареєструвати Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Стан справ з виконання цього закону з матеріально-технічним, організаційним забезпеченням не може не викликати у нас занепокоєння. Ми бачимо, що в різних регіонах є зволікання органів місцевого самоврядування щодо організації та реєстрації центрів екстреної медичної допомоги», - зауважив він.
«Це треба зробити якомога швидше і 2 тижні – це максимальний строк», - додав віце-прем’єр-міністр України.

Окрім того, Грищенко додав, що протягом місяця в областях мають вирішити питання створення оперативно-диспетчерських служб, працівники яких перенаправлятимуть виклики до бригад екстреної медичної допомоги.

Довідково:
Закон України «Про екстрену медичну допомогу», який прийняли у липні минулого року, набув чинності 1 січня 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus