USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Турійська лікарня отримала сухожарові шафи і нові матраци

14 Березня 2018 07:00
У Турійській районній лікарні медперсонал закладу спільно із депутатами обласної ради та районної ради від УКРОПу обговорили потреби установи та майбутню спільну роботу.

Зустріч відбулася 12 березня в приміщенні медичного закладу, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Під час зустрічі депутати облради від УКРОПу Вячеслав Рубльов та Олександр Омельчук передали матраци у хірургічне відділення, а також сухожарові шафи для стерилізації обладнання.

Попередньо лікарня отримала дефібліатор, який за словами керівника медустанови Петра Мельничука, уже допоміг реаніматологам врятувати життя двох людей.

«Крім того, завдяки фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» купили холтера для визначення патологій серцево-судинної системи, – каже головний лікар закладу. – Наша лікарня працює із 1968 року, медичне обладнання ще радянське і його потрібно оновлювати».

«Ми завжди виконуємо обіцяне, – зазначив керівник фракції УКРОП в обласній ради, радник голови облради Вячеслав Рубльов. – Однозначно будемо допомагати медзакладу, хоча, на жаль, нам не все по силам. Поступово намагаємося сприяти у придбанні сучасної техніки та виконанні косметичних ремонтів. Усе залежить від активності працівників. Якщо кожен буде якісно виконувати роботу і проявляти ініціативу, тоді буде результат».

Готовий до подальшої співпраці депутат облради, керівник СФГ «Перлина Турії» Володимир Яренчук, який під час зустрічі висловив готовність придбати матраци для педіатричного відділення лікарні.

«Все, що можу, буду робити, аби допомогти, – зазначив депутат. – Головне побажання – не давати закривати установи та підприємства. Хай усе працює: для вас і для нас».

Вячеслав Рубльов закликав медичних працівників стимулювати районну владу до співпраці з облрадою, адже на Волині у квітні розпочнеться конкурс міні-проектів вартістю до 100 тисяч гривень який будуть фінансувати з обласного бюджету.
«Ініціативний колектив, який працює над підготовкою проектів спільно з фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», може взяти участь у конкурсі та залучити кошти обласного бюджету для вирішення нагальних проблем закладу. Спільними зусиллями будемо на прикладі Волині показувати, чого можна досягати в Україні та разом змінюватимемо нашу країну на краще», – підсумував укропівець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 14 Березня 2018 19:41
Фонд "Тільки разом" працює так, як протрібно. Яренчук - молодець.Дякуємо Вам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus