USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ФАПах та амбулаторіях Шацького району – нове медичне обладнання

18 Червня 2018 22:47
Днями у актовому залі Шацького лісового коледжу ім. В. Сулька відбулися урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника.

Із професійним святом лікарів привітав голова Шацької районної організації політичної партії «УКРОП» Сергій Карпук. Крім того, для місцевих медзакладів за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» придбали нове медичне обладнання, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

У вітальному слові очільник Шацької районної ради відзначив самовідданість, жертовність на рішучість лікарів, які мають сміливість щоденно брати на себе відповідальність за життя та здоров’я інших.

«Переконаний, що для справжнього лікаря робота ніколи перетворюється на рутину, адже медичні працівники щоденно ведуть невтомну боротьбу із складними захворюваннями, дарують людям шанс на одужання, повертають віру у майбутнє. Ми, депутати-укропівці спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», бажаємо, аби у часи реформ та випробувань ви не знижували обсягів і якості медичної допомоги, продовжували впроваджувати нові методики лікування й профілактики захворювань, і зажди пам’ятали, що ваша професія безсумнівно одна з найблагородніших з усіх існуючих», - зазначив Сергій Карпук.

З нагоди свята у ФАПи та амбулаторії сіл Шацького району вдалося придбати нове медичне обладнання.

Це стало можливим за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Зокрема, 6 тонометрів, 1 стетоскоп та 3 глюкометри з наборами тест-смужок уже доступні для жителів сіл Вілиця, Плоске, Положево, Кропивники, Пехи, Самійличі, Мельники, Ростань, Затишшя та Пульмо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus