USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Ковелі створюють поліклініку на базі лікарні залізничників

12 Квітня 2017 13:19
Рішення, що дозволить розпочати роботу комунальної поліклініки на базі вузлової лікарні станції Ковель, ухвалили депутати Волиньради.

Про це йшлося під час 13-ї сесії облради 12 квітня.

Як повідомив голова фракції «УКРОП» Вячеслав Рубльов, йдеться про зміни до рішення облради щодо прийняття в обласну комунальну власність цілісного майнового комплексу вузлової лікарні станції Ковель. Майно буде поділене на хоспіс та комунальний заклад Ковельська поліклініка облради. Керівнику управління охорони здоров’я ОДА Ігорю Ващенюку пропонували доручити підготувати проект статуту цього комунального закладу на затвердження голові облради.

Ігор Ващенюк зауважив, що утримання поліклініки не зовсім є функцією облради, тож просив доопрацювати питання під час засідання постійних депутатських комісій. З його слів, на роботу у перший період заклад матиме кошти, але з липня гроші виділятимуться на пацієнтів лише для сімейних лікарів, яких наразі немає у поліклініці, адже вона надаватиме медичні послуги вторинного, а не первинного рівня.

На це Вячеслав Рубльов зазначив, що питання обговорювали з колективом, і усі зацікавлені сторони вийшли саме на такий алгоритм роботи. З його слів, прийняття проекту рішення дозволить призначити виконувача обов’язків керівника поліклініки та розпочне легалізацію закладу.

У підсумку депутати усе ж підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51омбр(позор) Показати IP 12 Квітня 2017 15:10
Досягнення .Це всеодно що з якого небуть завода зробили якийсь цех.ДОСТИЖЕНИЄ.....
123 Показати IP 13 Квітня 2017 08:49
Поліклініки, як обласного закладу не передбачено жодним нормативно-правовим актом України. Для чого видумувати будь-що, не зрозуміло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus