USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькій поліклініці торгують іграшками сумнівної якості

29 Січня 2014 18:44
Міська рада перевірить, на якій підставі у дитячій поліклініці міста на вулиці Чорновола продають дитячі іграшки.

Відповідний запит озвучив депутат міськради Олександр Пиза під час чергової 52-ї сесії міської ради сьогодні, 29 січня.

Він зауважив, що до нього звернулися лучани, які запитують, хто дав дозвіл торгувати в лікувальному закладі іграшками сумнівної якості. Тому депутат запропонував перевірити цей факт. А ще лучани скаржаться на черги у тій же дитячій поліклініці. Депутати запит підтримали, тож поліклініку перевірять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Галина Федорівна Показати IP 29 Січня 2014 19:09
а ще там продають випічку неводомо ким приготовану.так і саме місце продажу не оболаштоване відповідним чином
стук-стук до Галина Федорівна Показати IP 29 Січня 2014 20:48
Певно, міська влада разом із санстанцією "кришують"?
Тато Показати IP 29 Січня 2014 23:05
А що в інших поліклініках іграшки не продають? Там продають тіж іграшки що й в інших торгових місцях. Наприклад мої діти купуючи якусь дрібничку не бояться іти до лікарів, здавати аналізи тощо! А те що аптек наліпили та збудували - це нікого не бентежить, те що ліки без рецептів продають, що гардероб постійно непрацює, і в осінні, весняні дні коридори перетворюються на гуртівню секонд-хенду, а дехто навіть в кабінети заходить в верхньому одязі. Напевно Пиза хоче поставити свій магазин, тоді все зрозуміло.
мама Показати IP 20 Лютого 2016 10:45
Я сама мама дитини, якій вже вісім років, я ніколи НЕ купувала тих іграшок /якщо це їх так можна назвати /Говоріть з дитиною наперід, пояснюйте змалечку все, і не буде ніяких проблем в придбанні. Кожна організація, має свої функції, обов'язки. ... ну ніяк не торгувати булочками та іграшками. ... Побачимо, але кожен хоче заробити... навіть, зокрема на дурних батьках , які цьому у всьому сприяють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus