USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку безплатно лікують рідних учасників АТО

3 Вересня 2014 11:14
На медикаменти для забезпечення безплатної медичної допомоги членам сімей, рідні яких мобілізовані для участі в АТО, а також вимушеним переселенцям зі Сходу та Криму, вирішили виділити додаткові кошти.

Про це стало відомо під час засідання Луцького міськвиконкому сьогодні, 3 вересня.

На ліки для переселенців та луцьких родин військових планують виділити 105 тисяч гривень. Ці гроші мають виручити за рахунок зменшення коштів, передбачених для комунальних закладів охорони здоров’я на оплату теплопостачання. Саме таку суму зекономила медицина міста за теплопостачання.

Члени міськвиконкому підтримали відповідне рішення. Тому управління фінансів та бюджету повинне підготувати проект рішення на засідання чергової сесії міськради.

Зі слів начальника міського управління охорони здоров’я Федора Кошеля, більше 80 сімей мобілізованих лучан потребують медичної допомоги. Вже пролікували амбулаторно більше ста членів родин військових, одна людина потребує пересадки ключового суглобу. Крім того, на обліку в жіночій консультації перебувають17 вагітних, а один з луцьких військовослужбовців за час АТО став татом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus