USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких лікарнях пропонують встановити айбокси для благодійних внесків

22 Листопада 2017 15:19
Контролювати благодійні внески у медичних закладах Луцька хочуть шляхом встановлення айбоксів.

Про це йшлося 22 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Так, під час обговорення програми «Здоров’я лучан 2018-2020» член комісії Сергій Була запропонував встановити в медичних закладах міста Луцька айбокси, аби здійснювати контроль благодійних внесків.

«Ми не проти, щоб лікарні збирали кошти, ми хочемо, щоб ці кошти облікувалися. Для цього у лікарнях потрібно встановити айбокси, щоб пацієнти, заплативши за послугу, отримали чек», - зазначив депутат.

Комісія підтримала пропозицію депутата та рекомендувала управлінню охорони здоров’я вивчити та розробити пропозицію щодо механічного обліковування благодійних внесків у медичних закладах міста Луцька.

Окрім того, депутати підтримали пропозицію депутата Тараса Шляхтича підготувати управлінню охорони здоров’я проект рішення щодо заборони готівкового розрахунку в медичних закладах міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ну ну! Показати IP 22 Листопада 2017 16:57
Для обліку коштів потрібно аби видавали корінець прибуткового касового ордеру, або чек. Це є документальним підтвердженням касової операції. Так виглядає, що дехто лобіює саме технологію айбоксів, при якій потрібно буде додатково ще сплачувати комісію операторам цієї технології за операції з грошима.
777 до Ну ну! Показати IP 22 Листопада 2017 19:59
Просто вже житловий комплекс на ювілейному повністю зданий в експлуатацію, люди живуть і радуються. От і захотілось нових звершень. А якщо серйозно - дане рішення показало повну некомпетентність депутатів луцькради в питанні оплати мед послуг. І, до речі - їх стиль оплати в лікарні. Тобто давати гроші без чека (хабар). Безтолкові рішення - це візитівка сесій міськради
Пето Показати IP 22 Листопада 2017 23:00
Який корінець Ви хочете мати.Прибутковий ордер це туфта Ви заплатили і отримали ордер а людина що отримала кошти взяла і зменшила в компютері цю суму.І ніхто ніколи не встановить скільки коштів Ви дали за винятком коли проведете звірку.Але таких випадків майже не буває.Хочеться почути думку лучан чим керується лікар називаючи ту чи іншу суму. Сьогодні знайома розповіла за операцію в Києві її маленькому внукові.Операція обійшлась в 28 тис грн.і ще 15 тис на руки лікарям. Подивіться як зараз основна маса лікарів стала жити і на яких машинах їздять.А ми платимо відриваючи від себе може останн. копійчину
123 Показати IP 25 Листопада 2017 19:03
В міській лікарні гроші збирає чоловік головного лікаря і несе їй виручку. потім зявляються квартири, машини. а люди бідують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus