USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відкриють заклад допомоги жінкам під час кризової вагітності

29 Квітня 2016 18:02
У Луцьку відкриють другий в Україні “Life центр” - заклад допомоги жінкам під час кризової вагітності.

Щороку в Україні проводять близько 70-ти тисяч абортів. Причин, які спонукають жінок робити таку операцію, декілька. Серед основних: неготовність партнера прийняти відповідальність за дитину, фінансова нестабільність та вік вагітної (часто це неповнолітні дівчата, які бояться осуду і не мають жодної підтримки).

“Life центр” - це соціальний проект, який започаткували в США. В Україні перший “Life центр” працює вже півроку у Чернівцях. Він організований американкою українського походження Надією Гординською.

Мета центру - надихати жінок та чоловіків робити вибір на користь життя. Серед основних напрямків роботи - підтримка вагітних жінок та їхніх чоловіків, консультування пар, які потрапили в кризову ситуацію в зв’язку з незапланованою вагітністю, реабілітація після аборту, лекції в навчальних закладах.

Породіль, які, крім психологічної та моральної підтримки потребують матеріальної допомоги, у “Life центрі” забезпечуватимуть підгузками, дитячим одягом і житлом (за потреби). Молодих мам навчатимуть доглядати за новонародженою дитиною.

Уся допомога у центі - безкоштовна.

Відкриття “Life центру” заплановано 29 квітня (п’ятниця) о 19:00 за адресою: Луцьк, Дубнівська, 41 (за заправкою “Укрнафта”).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus