USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у Луцьку працює центр для жінок з кризовою вагітністю

9 Липня 2016 09:00
Вже протягом двох місяців у Луцьку функціонує центр для жінок з кризовою вагітністю, - інформує Громадське. Волинь.

Це другий в Україні заклад, де займаються такою допомогою. Перший успішно діє в Чернівцях. Його організувала американка українського походження Надія Гординська. За цей час в центр за допомогою звернулися 7 жінок.

«Ми надаємо допомогу жінкам, які завагітніли, а їхній партнер відмовляється їх підтримувати та визнавати дитину і одружуватися. Вони бояться своїх батьків, бояться осуду, бояться кидати навчання, бояться, що їхнє життя кардинально зміниться. Також це жінки зрілого віку, в яких чоловіки не виконують повністю обов’язки чоловіка в сім’ї, не заробляють кошти, цим жінкам потрібна підтримка. Ми надаємо як психологічну, так і матеріальну допомогу. Це ті напрямки, в яких ми працюємо», – розповіла адміністратор «LIFE ЦЕНТРУ» Анна Жовнір.

«Багато жінок приходять, прочитавши рекламу, і думають, що ми надаємо матеріальну допомогу або житло. Вони думають, що всі ці ресурси у нас вже є. Але ми працюємо трішки не так. Знаючи потребу жінки, ми користуємося допомогою небайдужих людей. Ми пишемо пост у Фейсбук, адже маємо сторінку нашого центру. Там, з дозволу жінки, ми розповідаємо її історію і ділимося її потребою», – додала Анна.

«Я була приємно вражена, що за ці два місяці до нас звернулося 7 клієнтів. Вони проходять програму «Вчись і заробляй». Ми отримали багато дзвінків. Також, мені приємно, що до нас приходять нові волонтери, підключається громадськість. Знаєте, ми просто так не допомагаємо фінансово, але ми даємо такий клич про допомогу і люди відгукуються. Нам не треба десь просити гроші з Америки, а українці відкликаються», – зазначила Надія Гординська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus