USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Старосіллі медиків звинувачують у смерті 60-річного чоловіка

15 Серпня 2017 17:25
У селі Старосілля у понеділок, 14 серпня, помер 60-річний чоловік.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав сільський голова Віктор Регешук.

«Вийшовши на власне подвір'я, йому стало зле – і він упав. А через деякий час помер від того, що вчасно не була надана перша медична допомога. Швидка із смт Маневичі прибула рівно за годину після того, як чоловікові стало зле. Від місця трагедії до швидкої, що розміщена в Колках, напряму 1 кілометр», – йдеться у дописі.

Також сільський голова у дописі підняв питання чергування двох бригад швидкої допомоги в смт Колки, пише «Район.Маневичі».

Крім того, видання пише, що через невчасне надання медичної допомоги в смт Колки на День селища, 16 липня, померла жінка.

Ситуацію, що склалася 14 серпня, прокоментував головний лікар Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олег Куц: «Виклик надійшов о 18:29, бригада прибула на місце о 19:00. Тривалість поїздки склала 31 хв. На виклик відреагувала Колківська бригада, котра везла на госпіталізацію дитину з алергією з попереднього виклику. Медики звільнилися якраз, коли надійшов новий виклик до 60-річного чоловіка.

Коли медпрацівники прибули на місце, чоловік мав ознаки біологічної смерті, тож вже не могли йому допомогти. Стверджувати, що чоловік помер з вини лікарів, які довго їхали на місце – не можна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
степко Показати IP 15 Серпня 2017 17:40
В тій Україні через тих київських дебілів скоро всі вимруть як мамонти.
лучанин Показати IP 15 Серпня 2017 18:36
а за скільки часу має прибути швидка? спитайте в Куца. є певні вимоги і навряд чи вони були дотримані. отож хто винен? а той, хто не організував підпорядковану йому службу, в результаті чого швидка не приїхала вчасно і як наслідок - смерть людини.
Правильний Показати IP 15 Серпня 2017 19:50
Гляньте медичну карту померлого і там всі відповіді на ваші питання. Якщо людина все життя на своє здоровя плює, то і десять швидких його не спасуть. В даному випадку прослідковується використання всіх фактів для викривлення інформації і цькування зі всіх підворотень швидкої. Залишилось небагато часу, справжніх працівників вже дістало, розрахуються і будуть їздити на роботу в Ківерці чи в той же Луцький район і тоді кохані Колківчани -повна благодать зійде на ВАС.
Працюючий Показати IP 15 Серпня 2017 20:01
Так всі знають, що це все в нас мутить глюк, який вже кайфує і від невеликих заковирок і нам все надоїло (але і страшнувато)
Петро Показати IP 15 Серпня 2017 20:07
В нас так, сільський голова відкриває-закриває, бо відповідальності НОЛЬ. Хай такий мудрий виділить кошти з сільського бюджету на купівлю нового авто та кошти на посади фельдшерів і Куц відгукнеться та і забезпечить обладнанням і медикаментами всі бригади. Що там мямлить голова сільради-бюджет малиій і коштів нема, то нафіга ти там, дай дорогу іншим
Артур до Петро Показати IP 16 Серпня 2017 12:20
згоден, голова дешевий популіст
Набожний Показати IP 15 Серпня 2017 22:14
Богу було угодно прийняти саме в той час і годину ту людину і ваші швидкі тут нідочого, не турбуйте память того, хто відійшов, своїми мирськими забаганками. Вічна память йому.
Оптиміст Показати IP 16 Серпня 2017 00:56
А хіба швидка не чергувала десь на Дні села наприклад в Четвертні ? Здається, що тижні 2 -3 тому вона була в тому ж Старосіллі? 50 людей п'ють та гуляють до 3ночі і їх має стерегти швидка? Наплювати на тисячі людей!!! А організатор узаконено п'янки той же ГОЛОВА ,який паплюжить скору. Ну не дибілізм з людьми робиться. Ти ж паразит сам колківчан без меддопомоги оставляв?
Житель Показати IP 16 Серпня 2017 08:51
Наш голова вміє запої організовувати для потрібних людей, а для народу масові гуляння до 3-ї ночі, а в країні то війна!!!!!!
місцевий Показати IP 16 Серпня 2017 11:02
Так там в сімейному загоні п янка була з суботи, чому голова не боровся з цим явищем.
Бульба до місцевий Показати IP 16 Серпня 2017 15:51
А він бореться, прийде потягне і поїде, бо відро може висмоктати
Прохожий Показати IP 16 Серпня 2017 11:07
А де були місцевий медик, який зарплату в сільраді отримує, а Колківська амбулаторія де була з своїми трьомва автомобілями, чи вони з дозволу голови сільради голову свою не забивають такими дурницями, Легше спихнути все на швидку, прикриваючи свої недоработки.
Федір до Прохожий Показати IP 16 Серпня 2017 12:12
І точно, як будь-то більше нікого немає, одна швидка, все на них валять, а місцева медицина в цей час що робить, а ціла колківська лікарня, чи вони лише для зарплати, бо я в колгоспі стільки не зароблю як вони сидячи в кабінетах та і без шоколадки або коробки цукерок навіть не глянуть в твою сторону
Мирося Показати IP 16 Серпня 2017 12:15
Той же голова (в. регешук) за довідки знаєте скільки бере, згідно тарифу вам і не снилось
Семки до Мирося Показати IP 16 Серпня 2017 15:49
Скільки бере то я знаю, ХАПУГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Експерт Показати IP 16 Серпня 2017 15:42
Одне питання, як звучить діагноз в довідці про смерть, тому що швидка зафіксувала, що кров текла з носа, вух, очей і велика підшкірна гематома на голові, може його і забили до смерті, пили і не поділили щось, а вже як побачили що дійсно помер викликали швидку.
Знаючий до Експерт Показати IP 16 Серпня 2017 15:48
Медична довідка то одне, а друге як місцева влада видала довідку, знаючи про незрозумілу смерть пацієнта. Хоча якщо є заключення паталогоанатома то все железно, але якщо нема, то родичі явно щось хотіли скрити.
Судмед Показати IP 17 Серпня 2017 09:03
Подивився надзвичайні новини і зразу питання-кровотеча з вух , носа, рота і помер (по довідці) від серцевосудинної патології, Всім, хто чув зрозуміло, була травма- перелом основи черепа і можливо це кримінальна травма. Зразу питання для нацполіції-невже це пройде повз їхню увагу.
ВОЛИНЯКА Показати IP 18 Серпня 2017 10:13
Так розумію, що більше нема на Волині нікого, одні Колки і їм все, що заманеться, А ПРОСТО забули, що в них ціла районна лікарня, а вони хворих соромязливо відводять до дверей швидкої і кажуть, почекайте приїдуть і все зроблять. А самі що, втратили не тільки совість, а і кваліфікацію. Тоді навіщо тримати таку лікарню? Питання до управління ОЗ, закрити лікарню і додати ще одну бригаду ЕМД на Колки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus