USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

В якому стані Шумахер сьогодні

17 Червня 2014 12:12
Шумахер не може говорити, проте радіє, коли бачить свою дружину.

Так, семиразовий чемпіон "Формули-1" Міхаель Шумахер, який у понеділок вийшов з коми, поки не може говорити, але відкриває очі і чує звуки.

Нагадаємо, 13 червня вйого перевели в спеціальне реабілітаційне відділення лікарні в Греноблі.

Найактивніше спортсмен реагує на присутність своєї дружини Корінни, повідомляє Еспресо.TV.

Крім того, Шумахер може тепер деякий час обходитися без апарату штучного дихання, до якого був підключений раніше протягом тривалого часу. Спортсмен за час хвороби втратив понад 20 кг ваги і тепер при зрості 1,74 м важить всього лише близько 55 кг.

Ще під час перебування Міхаеля в комі лікарі та фізіотерапевти почали підтримувати тіло спортсмена в русі, щоб почати відновлювати м'язи.

Як уже повідомлялося, учора Шумахер вийшов з коми. Нагадаємо, в кінці грудня Шумахер, катаючись на лижах в Альпах, впав і вдарився об приховане під снігом каміння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонім Показати IP 17 Червня 2014 16:08
Дуже важливо.............................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus