USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні заборонили ліки від застуди «Фармацитрон»

12 Червня 2016 13:58
Добре відомий в Україні порошок “Фармацитрон”, яким українці рятуються від грипу та інших вірусних захворюваннь, заборонили продавати в аптеках країни.

Про це інформує Знай.

Відповідне розпорядження з’явилося на сайті Держлікслужби. Відомство повідомляє, що порошок “Фармацитрон” серії F-57668, F-59114 виробництва “Фармасайнс Інк.”, Канада заборонили тимчасово. Пояснюють чиновники свою заборону невідповідністю препарату показникам “Опис”, “Розчинення”.

Фармацевтичним підприємствам, які реалізовують порошок “Фармацитрон”, доручено помістити його в карантин до відповідного розпорядження Держлікслужби.

Як відомо, “Фармацитрон” добре зарекомендував себе в лікуванні симптомів інфекційних та вірусних респіраторних захворювань (включаючи грип), та рятував хворих від болю голови, лихоманки, закладенням носа, ринореї, болю у м’язах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Степан Бандера Показати IP 12 Червня 2016 14:18
А люди нехай гинуть від грипу, бо відкат чинушам не заплатили. Пийте китайське лайно для лікування?
Нестадо до Степан Бандера Показати IP 12 Червня 2016 19:42
Люди від грипу не гинуть, бо це неможливо. Гинуть від ускладнень які утворюються після грипу. Даний препарат лише знімає симптоматику і в аптеках таких подібних ліків "ну просто завались" (С). Від грипу ліків на даний час ще не винайдено! Це по факту. І Китай, до речі, зараз країна №1 в економіці і виробництві, і товари в них є дуже якісні, не рівня європейським. Інше діло що до нас завозять наші ж підприємці те лайно, яке і замовляють для здешевшання продукції. До того ж я принаймні не зустрічав китайських ліків в нас. Невже зовсім немає бажання чомусь навчитися та почати хоч в чомусь розбиратися? Ганьба казати ж легше.
Фарм Показати IP 12 Червня 2016 16:29
Такі приписи кожен день держлік служба робить, тоже мені новина. Це норм явище, і більш популярніші медикаменти туди потрапляють.
Тая Показати IP 4 Квітня 2023 13:19
Ну звісно, як тільки якийсь дійсно хороший препарат зʼявився, який дійсно по справжньому допомагає, то давайте блядь його одразу забороняти А як якесь дороге галіме лайно від якого толку нуль, бодемо піарити і крутити рекламу…. Молодці.. держава як завжди держить марку….
Анонім Показати IP 12 Квітня 2023 20:04
Як тільки,щось добре появляється то зразу наші .... Їм вигідно ,щоб ми хворіли чим довше і купляли їхню хуйню яка не допомагає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus