USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

В «Адреналіні» продавали прострочену їжу

1 Серпня 2011 09:53
У закладах ресторанного господарства спортивно-розважального комплексу «Адреналін», що у Луцьку на вулиці Карбишева, 1, вилучили з продажу чіпси з терміном придатності, що закінчився.
Про це інформують у санітарно-епідеміологічній станції міста Луцька та Луцького району.
У кафе «Фрешка», «Піт-Стоп» своєчасно не проводилося поточне прибирання, а прибиральний та виробничий інвентар використовувався без маркування. При цьому деззасоби не застосовувалися, запевняють санепідеміолги.
За порушення керуючу арт-холу та керівника структурного підрозділу притягнули до адміністративної відповідальності.
Також тимчасово призупинили діяльність кафе «Фієста», що на проспекті Соборності, 26. Тут виготовлялись страви, заборонені в літній період року: млинці і заливне.
Крім того, об’єкт працював за відсутності гарячої води.
Підприємця притягнули до адміністративної відповідальності.
У кафе «Волинь», що на вулиці Конякіна, 13, готували холодець. А це заборонено в літній період.
Підприємця оштрафували. З обігу вилучили 2,1 кілограма товару.
Загалом протягом минулого тижня фахівці санепідемстанції у Луцьку та Луцькому районі перевірили 35 закладів торгівлі та ресторанного господарства.
Порушення вимог санітарного законодавства виявили у 65% перевірених об’єктів. Наклали 24 штрафи на суму 5986 гривень. Застосовано фінансову санкцію на 106,52 гривні.
Крім того, вилучили з продажу 65,968 кілограма небезпечних харчових продуктів, які були в продажу без супровідних документів, з терміном придатності, що закінчився, та досліджені лабораторно показники, які не відповідали санітарно-гігієнічним вимогам.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
109 Показати IP 1 Серпня 2011 10:03
Холодець поза законом!!!
Nick Показати IP 1 Серпня 2011 10:04
Волвест "Наш Край" - безвідходна торгівля, на Краях списали, а в адреналін поставили на прихід! учіться веденню бізнеса в "керуючої арт-холу та керівника структурного підрозділу"
споживач Показати IP 1 Серпня 2011 10:04
Така новина для області шикарна - чіпси вилучили, чи 2 кг холодцю...
!!! до споживач Показати IP 1 Серпня 2011 11:41
Споживачу. Звичайно, "шикарнішою" буде новина, коли повідомлять в новинах про десятки випадків отруєння людей...Чи не так?
Небайдужий Показати IP 1 Серпня 2011 10:34
Що це за штрафи такі мізерні: 24 штрафи на 6 тис грн. Це по 300 грн на суб'єкта... Та прострочена їжа напевне більше коштувала...
Rom до Небайдужий Показати IP 1 Серпня 2011 14:07
А ти віддай так просто з свого карману жебраку 300 грн. і пачку чіпсів в подарунок - і відчуєш то мало чи багато.
Заратустра Показати IP 1 Серпня 2011 12:41
Санепидем собирает себе шведский стол
!!! Показати IP 1 Серпня 2011 13:31
Нічого не зміниться! Баригі від гром.харчавання будуть завжди шукати дешеве, прострочене, напвякісне і т.д., щоб напхати шлунки "страждущих" цим барахлом і за немалі гроші. Ніхто не опікається і не опікатиметься забезпеченням санітарного стану процесу приготування страв до випадків отруєнь, деякі з яких просто "заминаються".
CJ Показати IP 1 Серпня 2011 15:55
А чому у буфеті Лялькового театру перевірку не влаштують? Вже кілька разів намагались всунути нам вафельки і печиво з терміном придатності, що закінчився. А там діток сила-силенна!
Небайдужа Показати IP 1 Серпня 2011 17:54
Скрізь повний безлад!Ось свіжий приклад:В СІЛЬПО постійно і в спеку і коли дощ стоять газовані напої на вулиці під сонцем -накриття немає Думаю кожен розуміє що робиться з пластиком під сонцем Зробили зауваження-результату нуль В іншому залі гнилі помідори з яких гниль капає на підлогу намагаються з 10 прохання перебрати в торговому залі.А в холодильниках з морозивом 50% яке вже не раз розмерзалось-пляцки які потрібно вже вилучати .КОЛИ ПЕРЕВІРКА ДОЙДЕ Й ДО НИХ?Так що напої і багато чого іншого не раджу там купувати-БУДЬТЕ ПИЛЬНІ !!!
VCS до Небайдужа Показати IP 1 Серпня 2011 19:27
Так це в "Сільпо" або біля "Сільпо":) На скільки відомо, в "Сільпо" торгують всередині магазину і на вулиці там нічого не продається, а ось на вулиці Конякіна, що праворуч від магазину біля майданчику - це інша справа і там, швидше за все, приватний "бізнесмен". Ось там і не завадило б перевірити!
Арсен Показати IP 2 Серпня 2011 00:07
Та жах що робиться вже, і Адреналін знову я вже з ним стикався негативно, замовив їжу а вони приносять таку неякісну і не за малі гроші. От тепер вже туди не ходжу взагалі.
Ваня Показати IP 2 Серпня 2011 10:32
Агов санстанція уже пишу не раз.Перевірте, що за фарш продають при вході на базар в центрі міста. Сидять на ящику продають доволі безпечно і нагло.Коли запитали, у них якого він походження у відповідь нахамили і обізвали%"Йди звідси поки не пізно".Чи вони Інетом не вміють користуватися.Люди не купуйте його, невже не дороге вам ваше життя і здоровя.Безсовісні на вас наживаються- це в нас країна така,хто що хоче, то це робить
Я Показати IP 3 Серпня 2011 15:22
Мені Сільпо подобається, хоча свіжі карасики вже там не купляю.
Beautiful Days Показати IP 4 Серпня 2011 12:41
"За порушення керуючу арт-холу та керівника структурного підрозділу притягнули до адміністративної відповідальності". ... А власникам за це щось буде? Чи це тільки персонал відповідає? Сміх та гірх, там всіх ПОТРІБНО ПРИТЯГНУТИ ДО КРІМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!!! "Також тимчасово призупинили діяльність кафе «Фієста», що на проспекті Соборності, 26. Тут виготовлялись страви, заборонені в літній період року: млинці і заливне". ...У більшості "престижних" закладів нашого з Вами міста така страва як млинці присутня, то чому лише якась Фієста?! Данко... також таким "мається" і ще доволі багато хто, "Сан Ремо", "Челєнтано" наприкл.,ці заклади також мають у своєму меню такі складові! ЗАДУМАЙТЕСЯ... ЧИ ПРОСТО САН ЕПІДЕМ СТАНЦІЇ ТАМ БІЛЬШЕ ЗАПЛАТИЛИ НІЖ У ФІЄСТІ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus