USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Іваничах буде хоспіс

19 Травня 2011 10:34
Іваничівська лікарня має всі підстави готуватися до розгортання хоспісних ліжок.
Про це розповіла виконавчий директор Всеукраїнської ліги сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги Леся Брацунь, яка побувала в Іваничах, - пише Волинь-нова.
За її словами, тут є можливість не пристосовувати приміщення під це відділення, а внести зміни до існуючого проекту і стартувати з типовим приміщенням під відкриття таких ліжко-місць.
В області зараз функціонують 25 хоспісних ліжок, що, за визначенням, лікарів, не достатньо.
Майбутнє відділення розраховане на пацієнтів Іваничівського, Володимир-Волинського, Лакачинського районів та міста Нововолинська.
З введенням у дію в Іваничах нового стаціонарного корпусу на базі багатопрофільної лікарні якраз і може буде мати хоспісні ліжка.
Як результат зустрічей керівництва ліги із представниками районної влади – Іваничівську центральну районну лікарню включать до проекту з організації паліативної та хоспісної допомоги населенню.
Як стало відомо, зараз на об’єкті повним ходом ведуться будівельні роботи, на які на цей рік виділено з Держбюджету 8 мільйонів гривень.
Керівництво ліги запевнило, що на цю справу надійдуть кошти і від них.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Max Freeman Показати IP 19 Травня 2011 12:57
Очень нужная вещь... Хорошо, что делают.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus