USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Велодень у Луцьку стартує 26 травня

15 Травня 2013 12:22
Традиційний для Луцька Велодень-2013 відбудеться 26-ого травня.

Про це повідомили в Асоціації велосипедистів Луцька.

Організатори цьогорічного Велодня вирішили не просто організувати традиційне щорічне велосипедне дійство, а й надати йому певного змісту. В основі Велодня-2013 вирішили відобразити історичний аспект Луцька.

«Ідея полягає у тому, щоб показати багатогранність та універсальність велосипеда, заохотити більше людей користуватись цим видом транспорту, а також підкреслити статус Луцька як історичного міста зі своєю культурою, традиціями та туристи стичним потенціалом. Найменше, що обіцяють організатори – це нове, незвичне і незабутнє видовище для всіх випадкових та невипадкових учасників»,- пояснює співорганізатор Велодня Юрій Моклиця.

Як саме історію міста представлять любителі залізних двоколісних коней, можна дізнатися під час прес-конференції, що відбудеться завтра, 16 травня, у Коворкінг-центрі «Репортер» о 14:00.



«Всеукраїнський Велодень» – це свято, що об'єднує тисячі велосипедистів України. «Велодень» - особлива щорічна подія, яка привертає до нас увагу ЗМІ та громадськості. Ми збираємося разом, щоб показати нашу єдність і заявити про свої права та інтереси. З кожним роком чисельність велосипедистів зростає і нам вкрай необхідні сучасні, цивілізовані умови для руху. Ми закликаємо велосипедистів і водіїв дотримуватись правил дорожнього руху та зважати одне на одного, адже саме це є запорукою безпеки на наших спільних дорогах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus