USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Володимир-Волинське ТМО отримало нове обладнання за кошти Світового банку

5 Грудня 2018 09:13
За кошти Світового Банку отримано нове оснащення для клініко-діагностичної лабораторії Володимир-Волинського ТМО, а саме: автоматичний гематологічний аналізітор крові і коагулометр, інформує Волинь Нова.

На автоматичному гематологічному аналізаторі проводяться визначення 18 параметрів крові, які необхідні для швидкого встановлення діагнозу, адже він видає результат за 5-7 хвилин, одночасно полегшується робота лаборанта. Обслуговуються пацієнти, які потребують екстренної медичноїдопомоги.

Коагулометр допомагає в покращенні якості роботи гемостазу. Проводяться визначення всіх показників згортання крові. Це також значна економія часу на проведення дослідження і видачі результатів. Обстеження проводяться пацієнтам, які знаходяться на обліку у кардіолога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 5 Грудня 2018 09:50
Шановні журналісти, було б дуже добре якби це були кошти Світового банку, насправді - це є КРЕДИТНІ кошти Світового банку, які ще довго будемо віддавати ми з вами і наші діти ще й з відсотками .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus