USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський кіборг дякує за зібрані кошти на його лікування

5 Вересня 2016 19:00
Кіборг з Волині Андрій Луцик за посередництвом волонтерки Наталії Попової дякує усім небайдужим людям, які відгукнулися на прохання і зібрали необхідну суму коштів, щоб його прооперували.

Про це Наталія Попова написала на своїй сторінці у Фейсбук.

«Наш кіборг із Волині Андрій Луцик просе щиро подякувати всім небайдужим людям за зібрані кошти на його лікування та операцію. На картку дружини пораненого Наталки Луцик, завдяки посту в ФБ, надійшло 11000 гривень пожертв!

Особливо, до сліз, Андрія вразила акція Луцької гімназії 21 «Замість букета на 1-е вересня- кошти на лікування воїнів АТО». Адже сам виховує двох синів-школярів! Гімназисти, їхні батьки та вчителі, гості гімназії зібрали для поранених Героїв АТО 30 000 гривень! Оксана Коваль вам особливий уклін -15 000 гривень вже перераховано йому на картку. Бажаємо діткам та родинам здоров'я та гарного навчального року! Коштів нам наразі вистачає!», - пише волонтерка.
Також вона повідомляє, що минулого тижня Андрієві в київській клініці Шалімова зробили чергову операцію. Під час 3-годинного втручання хірурги змінили план операціі та лікування й зробили лише ліпографтінг на лівій руці (трансплантацію жирових тканин з живота до правої руки для відновлення стану тканин).
З її слів, лікар Барна І.Є. наголошує, що треба запастися терпінням: «Головне зараз не нашкодити, зберегти руки!» Тож, скільки ще буде операцій поки прогнозувати важко.

«На цьому тижні їдемо в клініку нейрохірургії Ромоданова, де займаються нервовими закінченнями Андрія в лівій руці (вживлено нейростимулятор). Болі шалені(Андрій відмовляється від знеболюючого – звикнути. (Все дуже складно, та ми боремося і невтомно віримо в перемогу над хворобою...», - пише Наталія Попова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus