USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський обласний хоспіс пропонують перенести з Луцька

20 Березня 2018 14:56
Для того, щоб звільнити приміщення для розширення одного з відділень онкодиспансеру, пропонують перенести обласний хоспіс з Луцька в Боголюби.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства 20 березня.

Члени комісії розглянули проект рішення про першочергові питання діяльності закладів охорони здоров'я, що є об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики Ірина Вахович повідомила, що обласний медичний заклад «Хоспіс» пропонують перенести в корпус обласної лікарні у селі Боголюби Луцького району. Таким чином, він збільшиться на п’ять ліжкомісць, розташовуватиметься на першому поверсі будівлі, матиме окремий вхід.

Своєю чергою, в обласному онкодиспансері розширять відділення хіміотерапії після переїзду хоспісу. Нині в цьому відділенні в палатах, розрахованих на 4 пацієнтів, лікуються по 6 осіб, тож відділення перенасичене.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 20 Березня 2018 15:01
то вже відразу в гаразджу той хоспіс, щоб далеко не їздити. і взагалі, треба запроваджувати комплексне медичне обслуговування: пологовий будинок, дитячий будинок, рабський будинок і цвинтар - все в одному приміщенні
123 до скептик Показати IP 21 Березня 2018 07:31
До чого ця мова???
скептик до 123 Показати IP 21 Березня 2018 09:41
а до того, що бандовладі глибоко нас"ати на людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus