USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ВООЗ припинила випробування препаратів від COVID-19

5 Липня 2020 12:25
Всесвітня організація охорони здоров’я зупинила випробування гідроксихлорохіну (ліки проти малярії) і лопінавіру / ритонавіру (антиретровірусний препарат) на госпіталізованих пацієнтах з коронавірусом.

Про це повідомляється в заяві, опублікованій 4 липня на сайті організації, передає Кореспондент.

Згідно з документом, рішення було прийняте за рекомендацією міжнародного керівного комітету так званого випробування солідарності, спрямованого на розробку засобу від коронавірусу. У його рамках було проведено порівняння впливу на смертність від захворювання, що викликається вірусом, двох даних препаратів і стандартів надання медичної допомоги.

«Попередні результати випробувань показали, що гідроксихлорохін і лопінавір / ритонавір не сприяють або практично не сприяють зниженню смертності серед госпіталізованих пацієнтів з COVID-19», – йдеться у заяві ВООЗ. Уточнюється, що висновок стосується винятково тестування цих препаратів на інфікованих коронавірусом у лікувальних установах.

Раніше у ВООЗ повідомляли, що у світі розробляють 141 вакцину від COVID. При цьому в організації сподіваються отримати сотні мільйонів доз вакцини проти COVID-19 до кінця 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дістали Показати IP 5 Липня 2020 16:00
Скільки можна дурити людей вакциною? Від грипу, а отже і від ковіду вакцини не може бути апріорі. Від коронавіруса треба винайти ліки і вилікувати всіх, щоб не було розносчиків, тоді буде порядок.
Голос зверху до Дістали Показати IP 5 Липня 2020 21:29
Одразу видно ваш рівень освіти, взагалі то від грипу є вакцини, і грип є різний. А від вірусів ліків не може бути, максимум тільки полегшити симптоми. І взагалі розберіться для початку що таке вакцина...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus