USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Юнака, який вижив у смертельній ДТП, транспортують до Луцька

2 Серпня 2017 15:37
В юнака, який вижив під час ДТП, в якій загинуло двоє дівчат, - численні важкі травми. Наразі його транспортують для лікування в обласну лікарню.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили в Маневицькій центральній районній лікарні.

Зі слів медиків, хлопець перебуває у важкому, але стабільному стані. У нього діагностували численні травми, перелом тазу, є підозра на пошкодження внутрішніх органів. Для консультації викликали лікарів з обласного центру.

За станом на 15:30 відомо, що його транспортують на лікування у Волинську обласну клінічну лікарню.

Нагадаємо, нагадаємо, що смертельна аварія трапилася сьогодні вночі. Водій, 42-річний житель селища Маневичі, керуючи вантажівкою «MAN», врізався в лавочку, на якій сиділи двоє дівчат і хлопець, дівчата померли. Ще одного хлопця госпіталізували. Водій з місця ДТП зник, згодом поліцейські його розшукали та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Прокурори наполягатимуть на взятті його під варту, як поінформували у прес-службі прокуратури області.

Відомості за цим фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські оперативно розшукали винуватця автопригоди. Йому загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кіндрат Панасович Показати IP 2 Серпня 2017 15:51
хай видужує пацан! А те пяне бидло краще б не втікало з місця! Краще б воно на місці поплатилось!
Анонім Показати IP 2 Серпня 2017 15:59
так мало за таке горе?
Петруха Показати IP 2 Серпня 2017 22:14
Що я один гонщика зауважив,вси втикають
........ Показати IP 4 Серпня 2017 17:47
я б за таке довічно карала...вбити двох не виних людей і зкалічити людину...і дати від 5 до 10 то вопше мала для такого....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus