USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Звідки йод у павлівській «Йоданці»

19 Травня 2014 08:00
Директор ТзОВ «Павлівський пивзавод» Юрій Пікута добре пам’ятає роки, коли ранок починав із однією думкою: де взяти гроші, щоб вчасно заплатити податки, зарплату робітникам, погасити мільйонні кредити. Іншого виходу, як збути частину металу, не було, адже павлівського пива продавали небагато. Споживач чомусь віддавав перевагу брендовим маркам потужних пивзаводів, не вникаючи, з яких складників виготовлений напій. Саме тоді підприємство здорово виручила «Йоданка Павлівська» - повідомляє «Волинь-нова».

ТзОВ "Йоданка" створене у 2002 році шляхом реорганізації ВАТ "Павлівський пивоварний завод". Тоді на заводі розпочалося виробництво мінеральної води, збагаченої природним йодом. Вона, без перебільшення, допомогла втриматися на плаву, - розповідає Юрій Пікута.

« З 1993–го розливаємо воду, цілющі властивості якої для профілактики хвороб тепер загальновизнані, — розповідає директор.
Згідно з висновками фахівців, в одному її літрі йоду стільки, скільки потрібно дорослій людині на добу. Він добре засвоюється організмом, і нема небезпеки передозування.

ДЕ «ЙОДАНКА», ТАМ І УСПІХ
Шлях до «Йоданки» був досить складним, але, як кажуть, шкірка вичинки вартувала. Непросто було «вибити» дозвільні документи у міністерських кабінетах. Концентрат йоду заводчани купують у Чехії, де його найбільша природна жила, яка тягнеться через Німеччину аж до Швейцарії. З іноземною компанією укладено ексклюзивний договір на постачання природного йодного концентрату. А це означає, що аналогів «Йоданки Павлівської» в Україні немає. Нині на підприємстві розливають 20 тонн води на добу. Це небагато порівняно з тими можливостями, що є. Однак доводиться орієнтуватися на купівельну спроможність.

ПИТАННЯ ЦІНИ
Щодо зниження ціни на йоданку, то, на думку Юрія Миколайовича, сьогодні це зробити непросто через непродуману й часто непередбачувану цінову політику, а також ринкові правила. Наприклад, вартість тари може змінитися кілька разів на день. Впливають і валютні коливання, бо за йодний концентрат розраховуються в євро! Щоб потрапити на прилавки супермаркетів, потрібно одноразово сплатити немалу суму: за менеджерські, рекламні та інші послуги. А віддача приходить не скоро. Якщо на Волині з допомогою своїх дистриб’юторів та інших спеціалістів вдалося розкрутити бренд, у Львові цьому посприяли висновки авторитетних науковців, то завоювати споживача в інших великих містах складніше. Додаткових витрат додають стрибки цін на пальне.

Довідково. Вода розливається з артезіанської свердловини №110 глибиною 90 м, розташованої в селі Павлівка Волинської області, і відповідає вимогам стандартів ДСТУ 878-93 та ISO 9001-2003.

Сертифікат №UA 2.045.05618-10.Природний йод суттєво поліпшує якість води і продовжує термін її зберігання.

У ній міститься йод натурального походження у формі йодидів, що добре засвоюються організмом, і ще 19 мікроелементів, корисних для людини: магній, кальцій, натрій, калій, залізо, цинк, селен тощо. Цей напій є унікальним.

“Йоданка Павлівська” рекомендована для людей різного віку, що живуть на території з підвищеним рівнем радіації та йододефіцитом, передусім для вагітних жінок, матерів-годувальниць і дітей.

“Йоданка Павлівська” підвищує захисні функції організму, додає енергії, сприяє зниженню вмісту холестерину в крові, покращує розумову та фізичну активність, знешкоджує дію радіації, відновлює та посилює репродуктивну функцію. Вода покращує обмін речовин, розріджує кров і не дає їй згортатися в процесі циркуляції.
“Йоданка Павлівська” необхідна для підвищення ефективності роботи імунної системи, а також для боротьби з вірусними інфекціями, утворенням ракових клітин. Вона є незамінною при профілактиці цілого ряду захворювань, пов’язаних з проблемою йододефiциту в організмі: зобу, інших захворювань щитоподібної залози, затримки розумового та фізичного розвитку дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Хімік Показати IP 19 Травня 2014 08:09
Наявність мікроелементів є в любій артезіанській (джерельній) воді і вона в основному одинакова.Просто та за гроші, а та безплатно.
ВОНО до Хімік Показати IP 19 Травня 2014 08:11
зразу видно людину з йодоцефіцитом
лпдмуа а простише и Показати IP 19 Травня 2014 08:10
таки так
Луцьк Показати IP 19 Травня 2014 09:36
Зразу ж видно ,що ВОНО.
Гость Показати IP 19 Травня 2014 12:47
супер реклама,біжіть купуйте всі йоданку.Я вам також наберу з кана і буде йоданка
Роман Показати IP 19 Травня 2014 16:01
А нічого,що ціна Йоданки в магазинах вища за ті розкручені бренди?Зараз її ціна 7 грн за 1,5л.І це на Волині,а якоюж тоді буде ціна в інших регіонах?
Анна Показати IP 17 Листопада 2019 23:05
Якисть мае цину! Вода мае хороши смакови якости та мистить добову норму природного йоду !!! в,Аим хто може набрать воду з крану - успиху!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus